Cum se alege un selfie stick?

Cum se alege un selfie stick?

0 Shares
0
0
0

In momentul in care ai de gand sa iti cumperi un telefon mobil, cu siguranta trebuie sa iti indrepti cat mai rapid atentia si spre anumite accesorii telefoane.

Este foarte important sa faci acest lucru, mai ales daca mai intai de toate accesoriile, iti indrepti atentia spre acele accesorii ideale pentru protectia unui smartphone, respectiv husa smartphone si geamul de protectie al acestuia.

Ei bine, aceste accesorii sunt ideale pentru ca ii pot oferi telefonului un grad ridicat de protectie, insa ai posibilitatea si de a opta pentru accesorii care sa te determine sa te bucuri si mai mult de telefon.

Un astfel de accesoriu este fara doar si poate selfie stick-ul, care este accesoriul ideal ce iti permite sa faci poze din unghiuri foarte greu accesibile in momentul in care te indepartezi de camera telefonului.

Mai mult decat atat, un astfel de accesoriu este ideal pentru ca iti ofera o stabilitate mult mai buna in momentul apasarii butonului de declansare a fotografiei.

Ei bine, un selfie stick poate avea o multime de avantaje, si din fericire nu are dezavantaje sau are o lista foarte scurta de dezavantaje.

Asadar, poti sa iti indrepti cu toata increderea atentia spre un astfel de accesoriu, iar daca tu consideri ca a venit momentul sa ai un astfel de accesoriu, cu siguranta trebuie sa stii si cum s ail alegi.

Ei bine, un prim criteriu foarte important de care va trebui sa tii cont in momentul alegerii unui selfie stick, va fi reprezentat de dimensiunile acestuia. Cu siguranta lungimea minima a unui selfie stick conteaza foarte mult, insa trebuie sa tii cont si de greutatea acestuia, care ar ajunge undeva pe la 150 greame.

Cadrul extensibil al accesoriului este iarasi un alt criteriu important de care va trebui sa tii cont in momentul alegerii unui selfie stick. Despre aceste accesorii se stie ca sunt telescopice, si ca sunt alcatuite din mai multe segmente care se blocheaza singure atunci cand sunt extinse.

Sunt in schimb alte selfie stick-uri care se blocheaza datorita unui sistem de cleme folosit, sau selfie stick-uri care se blocheaza sau se deblocheaza prin rasucire. Aici mai este iarasi important de mentionat faptul ca cu cat este un selfie stick mai extensibil, cu atat va fi mai lung si vei putea sa faci poze cu ajutorul sau din unghiuri mai greu accesibile.

Un alt aspect care conteaza foarte mult in alegerea unui selfie stick este reprezentat de calitatea constructiei, iar acesta ar trebui sa fie realizat din materiale de cea mai buna calitate, iar sectiunile sale trebuiesc sa aiba imbinari solide.

Conectarea cu telefonul este iarasi un criteriu foarte important in functie de care trebuie sa iti alegi un selfie stick, asa ca poti gasi asemenea accesorii ce se conecteaza prin Bluetooth de exemplu.

Deasemenea ,un alt criteriu care conteaza in alegerea unui selfie stick, este legat de modul de realizare al unei fotografii, asa ca sunt selfie stic-uri cu buton pe maner, dar exista si selfie stick-uri cu telecomanda.

Ei bine, indiferent de ce selfie stick alegi, cu siguranta acesta este un accesoriu pe care trebuie sa il aiba telefonul tau.

0 Shares
You May Also Like