Defectiuni ale smartphone-ului provocate de utilizator

0 Shares
0
0
0

Telefoanele mobile inteligente au ajuns sa ne creeze dependenta, astfel ca am ajuns ca oriunde am pleca de acasa, sa ne luam cu noi pretiosul dispozitiv.

Nici nu mai trebuie sa ne surprinda acest lucru, pentru ca deja stim cu totii cat de performante sunt aceste dispozitive, si in cat de multe scopuri le putem utiliza.

Putem sa folosim acum telefonul pentru a vorbi si pentru a expedia ori pentru a receptiona mesaje scrise, insa putem sa folosim dispozitivul si pentru a socializa cu prietenii de pe Facebook, Twitter, Instagram sau alte retele de socializare.

Deasemenea, putem sa folosim telefonul pentru a naviga pe internet, pentru a viziona un film online sau pentru a asculta muzica. Mai nou, putem sa folosim telefonul chiar si pe post de GPS atunci cand ne aflam in trafic.

Tinand cont de toate aceste aspecte, nici nu mai este de mirare faptul ca am ajuns sa fim dependenti de aceste telefoane mobile inteligente, iar daca tot am ajuns sa fim dependenti de ele, este firesc faptul ca ne vom dori sa ne cumparam cele mai performante dispozitive.

De multe ori insa, sunt utilizatori care prea fericiti fiind pentru ca au reusit sa isi cumpere telefonul dorit, uita sa il echipeze cu accesoriile de protectie, extrem de importante.

Acesta este si motivul pentru care cele mai multe telefoane mobile ajung intr-un service gsm, pentru ca au nevoie de o reparatie ce consta in schimbarea display-ului.

In cazul in care utilizatorii nu ar fi neglijenti, si si-ar echipa telefonul cu un geam de protectie sau cu o husa, in cazul unui impact, telefonul nu s-ar mai alege cu ecranul spart, si nu ar mai fi nevoie de o inlocuire display.

Alti utilizatori nu prea tin cont de faptul ca afara ploua, sau ca se poate ca telefonul lor sa intre in contact cu apa sau cu alte lichide, si il folosesc fara a mai sta pe ganduri. Exista si telefoane mobile care sunt rezistente la apa, insa sunt si telefoane care odata ce intra in contact cu apa, se defecteaza.

O astfel de reparatie cu siguranta este cauzata strict de neglijenta utilizatorului. Mai sunt si situatii in care utilizatorii uita sa isi pastreze telefoanele in zone unde praful se depune foarte greu.

Acest lucru deasemenea poate sa fie considerat o neglijenta, pentru ca daca telefoanele sunt tinute in zone unde se depune usor praful, acesta odata depus poate sa afecteze piese importante ale telefonului, precum microfonul sau difuzorul, iar calitatea sunetului in timpul unei convorbiri telefonice va fi una slaba.

Deasemenea, odata afectate aceste piese, calitatea sunetului va fi permanent slaba, asa ca nici muzica nu se va mai auzi cu o claritate dorita, si nici cand vei vorbi pe skype nu vei avea o convorbire de calitate.

Asadar, acestea sunt doar cateva dintre situatiile in care telefoanele mobile ajung pe mana sperialistilor de la service pentru ca s-au defectat datorita neglijentei utilizatorilor.

Sunt insa si cazuri in care telefoanele sunt grijite intr-un mod impecabil, insa tot se defecteaza si tot intr-un service gsm ajung.

0 Shares
You May Also Like