Cum se defecteaza un acumulator?

0 Shares
0
0
0

Cum se defecteaza un acumulator

Noua generatie iPhone a fost lansata nu demult si se pare ca deja are foarte mare succes atat peste ocean cat si in Europa. Mai mari, mai rapide, mai eficiente, aceste noi iPhone vin si cu noi generatii de acumulatori si accesorii.

Acestea insa nu vor sa faca uitate generatiile anterioare de telefoane, iar acest lucru se vede in mod clar pe piata de profil.

[adsenseyu1]

Recunosti usor un utilizator de iPhone de genertie anterioara prin prisma cautarilor multiple pe internet de anumite produse: fie un acumulator iPhone 4s original fie un acumulator original iPhone 5 sau alte piese originale necesare acestora.

Unul dintre aspectele care sunt notate cu plus in dreptul iPhone este acela ca o data ce este lansata o noua generatie, generatiile anterioare nu sunt complet date uitarii.

Nu in preferintele utilizatorilor si nu in atentia firmei producatoare, Apple, care continua sa puna la dispozitia posesorilor accesorii sau piese de schimb, astfel incat posesorul de iPhone 4 sau 5 sa nu se simta impins inapoi de noua generatie. Asa se face ca in magazinele specializate vom mai putea gasi atat un acumulator iPhone 4s original cat si mai noile accesorii precum modele de iPhone 5, 5s sau 6.

Ce poate determina insa posesorii de iPhone sa fie pusi in situatia de a cauta sa inlocuiasca bateria telefoanelor de acest tip? Lasand la o parte posibilele defectiuni, care la aceste terminale se pare ca tot intarzie sa apara, trebuie sa ne gandim la faptul ca si aceste produse au o oarecare durata de viata. La alte tipuri de telefoane decat iphone aceasta este mai scurta, este drept.

[adsenseyu1]

Aceasta poate fi extinsa prin utilizarea telefonului cu grija, dar parca nimeni nu isi cumpara iPhone 4, 5 sau 6 pentru ca mai apoi sa nu profite la maxim de posibilitatile oferite de aceste terminale mobile. Utilizarea oricarui smartphone presupune si un consum ridicat de energie. Sistemul de operare, ecranele din ce in ce mai generoase, diferitele aplicatii instalate, toate acestea sunt ajutate de acumulatori astfel incat telefonul sa reziste cat mai mult.

Uzura este un alt motiv pentru care bateria poate necesita schimbarea. Repetarea ciclului de incarcare-descarcare duce la o slabire a acumulatorului, in timp. Telefoanele IPhone nu fac parte chiar din gama telefoanelor ieftine, iar o data cumparat este parca si pacat sa renuntam la unul doar pentru ca acesta incepe sa dea mici semne de slabiciune sau oboseala.

Exista variante, iar una dintre ele este sa schimbam acumulatorul cu un altul, original in functie de modelul de telefon mobil detinut. Astfel ne asiguram de o buna functionalitate si pe viitor a telefonului nostru.

Din aceste puncte de vedere posesorii de smartphone iPhone pot sta linistiti pentru multa vreme de aici inainte. Pentru ca Apple va mai pune la dispozitia posesorilor atat acumulatori originali pentru iPhone 5, cat si acumulatori originali pentru modelele care urmeaza sa apara.

Apple stie foarte bine ce a creeat, si incerca o fidelizare a utilizatorilor marcii chiar si prin aceasta miscare de a continua sa ofere accesorii pentru generatiile mai vechi sau mai noi. O mutare buna, de care posesorii de iPhone nu ar trebui decat sa se bucure.

Noi ne bucuram de faptul ca iPhone este din ce in ce mai apreciat si la noi in tara si ca din ce in ce mai mult putem gasi cu lejeritate accesoriile chiar si in magazinele de profil autohtone precum Accesoriigsm.ro. Aici poti gasi accesorii originale iPhone, dar si pentru orice alt tip de telefon mobil detinut, astfel incat acesta sa isi poata satisface cu usurinta specificatiile tehnice.mentionate de catre producatori.

0 Shares
You May Also Like