Cum imi dau seama ca sunt dependent de telefonul mobil?

0 Shares
0
0
0

Cum imi dau seama ca sunt dependent de telefonul mobil?Unii pur si simplu nu rezista prea mult atunci cand li se strica telefonul. Unii au nevoie neaparat, altii sunt dependenti de ele. In orice caz, cand ai nevoie de o inlocuire display iPhone 6, trebuie sa faci aceasta inlocuire cat mai rapid, pentru a-ti putea folosi inapoi telefonul cat mai repede.

Daca nu stii la cine sa apelezi pentru o inlocuire display iPhone 6  sau pentru alte servicii GSM, apeleaza la specialistii pe care-i gasesti cu usurinta pe www.servicegsm.ro.

Spuneam la inceput de faptul ca unii sunt dependenti de telefonul mobil. Te-ai gandit vreodata ca ai putea fi si tu. In cele ce urmeaza, vom incerca sa descriem o persoana dependenta de telefonul mobil.[adsenseyu1]

Ei bine, o persoana dependenta de telefonul mobil il are mereu cu ea. Nu conteaza ca e  acasa cu familia, la serviciu cu colegii sau in alte locuri. De la un dependent nu lipseste niciodata cu voie telefonul mobil.

Un alt lucru caracteristic persoanelor cu o astfel de dependenta este faptul ca ele mereu butoneaza telefonul in momentul in care au timp liber. Daca sunt la munca si iau o pauza pentru a merge la baie, butoneaza telefonul. Daca sunt la coada la farmacie si nu au ce face, butoneaza telefonul. Daca sunt intr-un mijloc de transport, butoneaza telefonul. Si lista ar putea continua cu o multime de exemple de acest gen.

Daca in momentul in care ti-ai uitat telefonul acasa esti agitat/a, inseamna ca ai inca un simptom al dependentei de mobil. Astfel de situatii se intampla des multor persoane si creaza o stare de neliniste.

In cazul in care la munca ti se spune si chiar ti se atrage atentia in privinta folosirii telefonului in acest mediu si tu ignori aceste aspecte, cel mai probabil esti o persoana dependenta. Acum, nu spune nimeni ca nu trebuie sa raspunzi la un apel foarte urgent. Problema e cand joci jocuri, navighezi pe internet sau vorbesti cu prietenii pentru ca pur si simplu nu te poti abtine, chiar daca esti la munca.

[adsenseyu1]

Daca atunci cand te bagi seara la somn telefonul este mereu langa tine e foarte probabil sa fii o persoana dependenta, deoarece acest lucru este un alt semn al dependentei.

Tot mai multe persoane vorbesc despre faptul ca oamenii atunci cand se intalnesc stau cu telefoanele in mana si butoneaza, in loc sa vorbeasca unii cu altii. Ei bine, daca ti se atrage destul de des atentia in privinta acestui fapt, ar trebui sa iti pui un semn de intrebare.

Nu inseamna acum ca un singur comportament de aici poate spune daca esti sau nu dependent/a de telefonul mobil. Insa, daca adesea ti se intampla sa ai astfel de comportamente, ar trebui sa incerci sa faci totul pentru a mai scapa de ele.

Nu uita de faptul ca dependenta de telefonul mobil afecteaza oamenii atat fizic, cat si psihic, fapt pentru care ea este de evitat. Constientizeaza acest lucru si fa ceva pentru a-ti schimba stilul de viata din acest punct de vedere.

0 Shares
You May Also Like