Cum am fost intr-un univers paralel

0 Shares
0
0
0

Cum am fost intr-un univers paralelSunt sofer amator din 1987. Atunci , pe vremea lui Ceasca , am dat examen pentru categoria B si am luat din a treia incercare.

Tin minte si acum capitanul care-mi zicea ca inca nu stiu sa garez cu spatele si sa mai vin o data , intr-un final reusind sa iau ravnitul carnet.

Intelegeti ca am ceva experienta de condus , totusi sa vezi ce mi s-a intamplat zilele trecute. Tocmai ma intorceam din centrul orasului , unde pusesem un bilet la pariuri dupa ce studiasem in amanunt “Biletul zilei” , oferit de cei de pe .

Trebuie sa stiti ca locuiesc de aproape 30 de ani in acelasi bloc , cunoscand perfect zonele invecinate unde mi-am petrecut o parte din copilarie si intreaga adolescenta. Ca sa ajung in parcarea din spatele blocului am o singura solutie din cauza sensului unic al stradutei din care poti ajunge in parcare.

[adsenseyu1]

Ca sa poti intra pe aceasta straduta , trebuie sa mergi vreo 200 metri pe una din soselele orasului , dupa ce pleci dintr-o intersectie semaforizata apoi faci stanga pe straduta de care va spuneam.

Pe distanta celor 200 de metri ai soselei , de cand ma stiu , n-a existat vreun semn de circulatie. Si vorba aia , am trecut de mii de ori  pe acolo. Deunazi , plecand de la semafor , am apasat putin mai tare pedala de acceleratie din cauza unor necesitati fiziologice ce nu suportau amanare.

Asta nu inseamna ca zburam cu o suta la ora pe bucatica celor 200 de metri , dar vreo 60 la ora aveam. Cand sa fac stanga pe straduta cu parcarea , hop , nenea politaiul inverzit apare de nicaieri si-mi face semn sa trag pe dreapta.

Ma conformez si aflu ca am depasit viteza legala cu peste 20 km/ora. Nu se poate , stiind ca viteza legala in oras e de 50 , asta insemna ca eu sa fi depasit 70 la ora. Imposibil , i-am explicat politaiului , nu aveam cum sa depasesc 70 la ora in 150 de metri dupa ceam plecat de la semafor , doar nu conduceam un Ferrari ci un Kadett diesel.

[adsenseyu1]

Ranjind in timp ce-mi intocmea procesul verbal , mi-a sugerat sa fiu mai atent la semnele de circulatie de pe partea dreapta a soselei unde , vezi Doamne , ar exista un indicator cu restrictie de viteza de 30 la ora.

Am inghitit-o , am semnat procesul si m-am dus din curiozitate , dupa ce am ajuns acasa , sa ma conving de aparitia inopinata a semnului de circulatie. Da , acesta era bine ascuns intre cracile a doi tei .Resemnat , m-am intors acasa , a doua zi platind amenda.

Dar dupa doua zile , surpriza , trecand ca de obicei pe langa locul cu semnul de restrictie am observat ca acesta disparuse !!! Totul era ca inainte. Bai  fratilor , sunt socat. Ori am fost intr-un univers paralel ori politia a descoperit o noua metoda de rotunjire a propriilor fonduri. Bravos institutie…


Alte stiri actuale :

1. Un ”gol” imens în spaţiu ar putea fi legătura cu un univers diferit de al nostru
2. O reţea de filamente care leagă galaxiile din Univers, detectată pentru prima dată
3. Este Universul infinit şi veşnic? Cea mai precisă măsurătoare de până acum indică răspunsul
4. Pentru PRIMA OARĂ? Cât de INTIM poate fi UNIVERSUL
5. Universul pe dos: cum ar fi dacă extratereştrilor le-ar fi frică de oameni?
6. Dovada care sugerează că nu suntem singuri în Univers, descoperită în praful cosmic

0 Shares
You May Also Like