Cum alegi o remorca pentru motociclete?

Cum alegi o remorca pentru motociclete?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand conduceti o motocicleta simtiti o senzatie unica, si cu siguranta va doriti sa aveti parte de cat mai multe momente placute pe doua roti.

Uneori este posibil chiar sa doriti sa plecati in anumite zone de parte de casa pentru a va bucura de trasee montane parcurse cu motocicleta, insa plecati alaturi de familie. Multi sunt cei care isi petrec astfel vacantele si concediile.

Daca va aflati in aceasta situatie, puteti merge cu masina in vacanta alaturi de cei dragi, si va puteti lua si motocicleta cu dvs., pe care o puteti transporta intr-o remorca auto.

Exista cateva detalii foarte importante pe care trebuie sa le luati in considerare atunci cand cautati remorci auto.

  1. Folositi o remorca pe care deja o detineti

Uneori, cea mai buna remorca de motocicleta pentru a va transporta motocicleta este una pe care nu trebuie sa o cumparati. Deoarece motocicletele sunt mai compacte decat alte incarcaturi grele, aproape orice remorca poate fi configurata pentru motociclete.

De exemplu, daca detineti deja o remorca peisagistica, o puteti converti cu usurinta intr-o remorca efectiva deschisa pentru motociclete. Atunci cand convertiti o remorca utilitara intr-o remorca pentru motociclete, trebuie sa o echipati cu socuri de roata si legaturi pentru a mentine motocicleta stabila.

  1. Remorca inchisa

Multi pasionati de motociclete considera ca o remorca inchisa este cea mai buna alegere pentru motocicleta lor din motive de protectie si comoditate.

O remorca inchisa ofera o protectie impermeabila completa, si protejeaza motocicleta atunci cand depasiti de exemplu un camion care transporta pietris sau atunci cand circulati intr-o zona cu teren accidentat.

In plus, o remorca inchisa serveste practic ca garaj mobil pentru bicicleta dvs., ceea ce va poate economisi spatiu in garajul propriu-zis.

  1. Remorca deschisa cu protectie rutiera (o optiune favorabila bugetului)

In timp ce remorcile inchise ofera cea mai completa protectie, acestea sunt mai scumpe decat varianta deschisa. Daca sunteti in cautarea celei mai bune remorci pentru motociclete cu buget redus, doriti o remorca deschisa care sa protejeze vopseaua motocicletei de daune in timp ce o transportati.

Alegeti o remorca de dimensiuni mai mari

Deoarece motocicletele sunt unele dintre cele mai compacte echipamente, remorcile dedicate motocicletelor tind sa fie si mai mici.

In timp ce asta le face convenabil daca aveti nevoie sa transportati o motocicleta, poate fi o problema daca vreodata trebuie sa transportati un alt vehicul, cum ar fi un trike. Daca exista chiar si sansa de a transporta un trike, un ATV sau un alt tip de echipament, poate doriti sa luati in considerare o remorca mai larga, indiferent daca este deschisa sau inchisa.

Optati pentru sistemul versatil E-Track

Un sistem de legare E-Track este o alta modalitate eficienta de a va asigura motocicleta de o remorca utilitara sau remorca inchisa. Aceste piese versatile sunt o solutie excelenta daca puteti ajunge sa obtineti o alta motocicleta de dimensiuni diferite. Fie cu legaturi de franghii, fie cu inele de franghie care se incadreaza in pista electronica, este foarte versatil.

Tineti cont de greutatea remorcii

Greutatea este un factor major atunci cand selectati remorca ideala pentru motociclete. Doriti sa va asigurati ca remorca dvs. este suficient de usoara incat sa poata fi transportata de un autotursim precum o berlina, un combi sau chiar un SUV – in locul unui camion cu sarcini mai grele.

Deoarece remorcile din aluminiu sunt mai usoare decat alternativa din otel, ele sunt uneori cea mai buna alegere atunci cand cautati o remorca pentru motociclete.

Asadar, chiar si cand doriti sa plecati in vacanta alaturi de familie, puteti sa va bucurati de momente unice pe motor, pentru ca va puteti duce motocicleta peste tot cu dvs., intr-o remorca auto.

0 Shares
You May Also Like