Cele mai bune manusi din nitril negre nepudrate

Cele mai bune manusi din nitril negre nepudrate

0 Shares
0
0
0

Manusile din nitril sunt realizate cu un tip de cauciuc sintetic, creat cu acrilonitril si butadiena. Acestea sunt utilizate in mod obisnuit de cei care sufera de alergii la latex si de o varietate de industrii, de la tatuatori la cei care lucreaza in profesii medicale sau chiar atunci cand manipuleaza alimente.

Se dovedesc populare deoarece sunt create folosind materiale facute  de om si reprezinta o alternativa excelenta pentru cei care sufera de alergie la latex. Nu numai ca protejeaza purtatorul de simptomele unei alergii, ci si pacientii sau clientii daca ii expun la manusi.

Aceste manusi din nitril negre nepudrate diverse marimi ofera, de asemenea, protectie atunci cand se utilizeaza instrumente sau echipamente ascutite sau atunci cand mainile se confrunta cu frecare regulata; ideale pentru cei care lucreaza in industria tatuajelor, profesia medicala sau curatarea industriala.

In general, sunt mai rezistente la punctii decat manusile obisnuite din latex, ceea ce inseamna ca ofera o protectie imbunatatita in timpul utilizarii.

Aceste manusi din nitril negre sunt purtate de obicei de cei care lucreaza cu produse chimice, manusile de calitate industriala sunt cel mai bine rezervate lucratorilor din industria de curatenie, alimentara si auto.

Manusile de nitril de calitate industriala pot oferi niveluri diferite de protectie de la nitril de unica folosinta (rezistenta chimica scazuta) la manusi de nitril refolosibile, care vor oferi niveluri ridicate de punctie si rezistenta chimica. Unele manusi din nitril sunt, de asemenea, anti-statice, ideale pentru cei care lucreaza cu utilaje sau pentru cei care lucreaza cu electronice.

Manusile din nitril vin intr-o varietate de culori care pot contribui la imbunatatirea sanatatii si sigurantei in continuare. Albastrul este culoarea standard pentru acest tip de manusi, dar pentru industria auto majoritatea vor opta pentru manusi de nitril negru care ascund aspectul de ulei si murdarie sau alb care vor arata orice contaminare la manipularea tapiteriei.

Purtand doua straturi de manusi, cum ar fi o pereche viu colorata sub o pereche albastra obisnuita, poti vedea cu usurinta daca au fost create gauri in timpul lucrului si te asiguri ca esti protejat.

Manusile sunt disponibile intr-o varietate de dimensiuni, iar aceste manusi din nitril incep de la o dimensiune XS la XL. Potrivirea perfecta este importanta. Prea mic si manusa poate fi intinsa excesiv, provocand ruperea sau fracturarea materialului mai repede sau prea mare si este posibil sa nu ofere protectia potrivita impotriva substantelor chimice.

Grosimea manusilor din nitril va face o diferenta in capacitatea de a indeplini sarcini.

Manusile industriale din nitril de unica folosinta vor avea de obicei o grosime de aproximativ 0,06mm-0,08mm si pot oferi rezistenta la stropire la substante chimice, in timp ce manusile industriale mai groase din nitril reutilizabile vor oferi o rezistenta mai lunga la timpul de contact. Cu toate acestea, cu cat manusile sunt mai subtiri, atunci, in general, de atat mai multa dexteritate se va bucura utilizatorul, facand sarcinile mai complicate mai usor de indeplinit.

0 Shares
You May Also Like