Cele mai bune aplicatii pentru studentii din intreaga lume

Cele mai bune aplicatii pentru studentii din intreaga lume

0 Shares
0
0
0

Multe universitati si colegii germane ofera acum propriile aplicatii. Acestea difera considerabil in ceea ce priveste continutul, domeniul de aplicare, calitatea si usurinta de utilizare. Unele dintre ele pot afisa doar o harta a universitatii.

Altele ofera informatii despre meniul cafenelei, propriul orar si directorul evenimentelor. Alte aplicatii universitare fac posibila chiar descarcarea continutului de invatare in forma mobila si orientarea practica in campus. Le poti instala pe orice telefoane inclusiv pe telefoane Samsung.

Toate aplicatiile specifice universitatii vor sa ofere studentilor posibilitatea de a-si gestiona mai bine propriile studii. Asadar, merita sa aruncati o privire pe site-ul universitatii pentru a afla daca exista sau nu o aplicatie universitara. In cele ce urmeaza, va vom prezenta cateva aplicatii universitare cu caracteristicile si functiile lor.

Aplicatia Goethe University

Aplicatia Goethe-Uni ofera studentilor Universitatii Goethe Frankfurt am Main o multime de informatii despre organizarea studiilor lor. Include harti ale campusului, cautare de persoane, meniuri, zone personale si informatii detaliate despre cursuri si date. Puteti crea cu usurinta un orar si puteti introduce programari personale. De asemenea, studentii primesc cele mai recente stiri universitare direct prin intermediul aplicatiei.

Seminarul de luni dimineata are loc in campusul principal, prelegerea ulterioara este externalizata intr-o a doua locatie si dupa-amiaza puteti studia in biblioteca. In functie de universitate, studentii trebuie sa circule prin jumatate din oras de mai multe ori intr-o zi universitara normala. Cu toate locatiile, schimbarile de camera si termenele limita, puteti pierde rapid evidenta lucrurilor.

Acesta este motivul pentru care va prezentam aceste aplicatii practice pentru organizare nu numai atunci cand trebuie sa fiti acolo, ci si ce trebuie facut in aceeasi zi. Nu veti mai pierde niciodata un termen limita!

iStudiez – Student Planner

Cu iStudiez Student Planner pentru iOS aveti intotdeauna o prezentare generala a orarului, a tuturor sarcinilor saptamanale, a temelor si a datelor examenelor. Puteti chiar sa va salvati notele si sa va urmariti succesul in invatare in toate semestrele. Aplicatia de organizare practica este deja disponibila in versiunea gratuita in AppStore. Versiunea extinsa Pro costa 3,49 euro, dar merita datorita functiilor si functiilor suplimentare.

Timetable

Aplicatia gratuita Timetable este ajutorul organizational potrivit pentru toate smartphone-urile si tabletele Android. Designul intuitiv si modern va prezinta orarul in mod clar si sortat dupa culoare. In plus, puteti introduce sarcini zilnice, date de examen si teme viitoare.  In cazul in care smartphone-ul nu va fi dezactivat in timpul unei prelegeri, aplicatia va face acest lucru automat pentru voi.

Any.do

Aplicatia gratuita Any.do este disponibila atat pentru Android, cat si pentru iOS si este o necesitate absoluta atunci cand vine vorba de liste de sarcini, calendare si memento-uri.

Cu aplicatia puteti crea liste de sarcini personale pentru a va planifica mai bine zilele universitare si a finaliza sarcinile in mod eficient. Cand introduceti evenimente sau taxe in calendar, aplicatia va reaminteste, astfel incat sa nu ratati nimic. Any.do poate fi operat intuitiv, astfel incat sa puteti face intrari vocale sau sa marcati rapid sarcinile pe care le aveti de facut zilnic.

0 Shares
You May Also Like