Ce telefoane inteligente vor aparea in 2015?

0 Shares
0
0
0

Ce telefoane inteligente vor aparea in 2015?Orice telefon respectabil a avut la un moment dat un incarcator din categoria acelor incarcatoare originale pentru telefoane.

Este si normal din moment ce la un telefon pot aparea diverse defectiuni daca nu este folosit un incarcator original.

Specialistii recomanda folosirea unor incarcatoare originale pentru telefoane, fapt pentru care trebuie sa tii cont de acest aspect. Astfel de incarcatoare pot fi cumparate si online, de pe Magazingsm.ro, cel mai mare magazin GSM din Romania. Preturile sunt accesibile, iar modelele sunt numeroase.[adsenseyu1]

Zi de zi ramanem uimiti de cat de mult avanseaza tehnologia. In privinta telefoanelor mobile, nici bine nu apuci sa-ti cumperi modelul cel mai bun de pe piata, ca apare altul si mai bun. Anul 2015 se preconizeaza a fi unul destul de surprinzator si bogat in ceea ce priveste aparitia  telefoanele care vor fi lansate pe piata. Iata care sunt o parte din acestea:

•    LG G Flex 2. Smartphone-ul va fi lansat la inceputul anului 2015 si se pare ca va fi un telefon cu ecran flexibil. Iubitorii de LG spera ca producatorii vor pastra sistemul de eliminare al zgarieturilor fine si la acest model, la fel ca la precedentul. Din declaratiile date de oficialii LG, se pare ca debutul se va face in Coreea de Sud. Un lucru apreciat de unii, dar mai putin apreciat de altii este faptul ca se zvoneste faptul  ca ecranul va fi putin mai mic decat la smartphone-ul precedent.

•    Samsung Galaxy S6. Se pare ca telefonul va fi lansat in martie 2015 si nu sunt inca informatii legate de pretul pe care-l va avea. Doritorii unui astfel de model se asteapta ca rezolutia acestuia sa fie imbunatatita, astfel incat aceasta sa fie de 4K, mai exact 3840 x 2160 pixeli. De asemenea, in privinta procesorului se zvoneste ca acesta va fi pe 64 de biti. Acum, ramane de vazut.

•    Ara de la Google. Se pare ca in ianuarie 2015 cei de la Google vor lansa un telefon diferit fata de ceea ce exista pe piata la aceasta ora. De ce? Pentru ca telefonul poate fi configurat dupa bunul plac. Vei putea astfel sa-ti montezi o noua camera foto, un nou procesor sau alte componente hardware care te intereseaza.

[adsenseyu1]

•    Sony Xperia Z3x. Noul model de la Sony va fi lansat in 2015. Ce va aduce nou acest model? O camera foto care are un senzor curbat de 2/3 inch. Ceea ce vor cei de la Sony sa faca in privinta acestui model este sa-l faca o camera foto puternica. In plus memoria RAM va fi de 4GB, iar ecranul de 6 inch.

Acestea sunt o mica parte din telefoanele ce urmeaza a ne uimi cu performantele lor in anul care urmeaza. De multe insa nici nu se stie inca, insa se va afla la momentul potrivit. Tehnologia de ne va uimi in continuare, si in 2015 si in 2020 si in 2060. De ce? Pentru ca totul avanseaza, poate mult mai repede decat ne-am fi gandit vreodata.

0 Shares
You May Also Like