Care este cel mai bun touchscreen?

0 Shares
0
0
0

Care este cel mai bun touchscreen?De cativa ani buni ne gasim in fata unui mic razboi al telefoanelor de ultima generatie, unul intr-o permanenta dezvoltare, care ne face cu fiecare noutate sa ne atintim privirea asupra lui. Fireste, ca in orice competitie care se respecta exista invingatori si invinsi.

Invingatorii isi masoara reusita in mod direct prin rapoartele anuale de vanzari sau indirect, prin numarul mare de accesorii de tip touchscreen cu geam, acumulatori sau huse, ce denota in fapt numarul mare de telefoane achizitionate.

La capitolul touchscreen cu geam si alte accesorii gigantii Apple si Samsung isi disputa aproape aceeasi pozitie. Practic in ultimii ani, cele doua nume grele au luat fata oricarei companii producatoare de terminale mobile, oricat de cunoscuta ar fi fost ea in anii trecuti.

Avem aici exemplul clar al celor de la Nokia, al caror declin a fost vizibil cu ochiul liber timp de ani de zile.

[adsenseyu1]

Astazi, in vreme ce Apple are ca piata de desfacere majoritara SUA, coreenii de la Samsung se dedica satisfacerii nevoilor Batranului Continent, de unde de altfel vine si cea mai mare cerere. Iar aceasta cerere pare uneori a fi de nestavilit, drept pentru care productia se desfasoara la cele mai intense cote.

Toate bune si frumoase insa in mod clar trebuie sa existe anumite delimitari intre cei ce isi disputa pozitia fruntasa. Numai cine nu a avut un produs Apple poate spune ca acestea sunt mai putin bune decat cele de la Samsung.

In mod normal un iPhone este cu mult mai performant decat modelele de telefoane de tip Galaxy, aplicatiile sunt mult mai sigure, iar telefonul isi are masuri de siguranta sporite. Din nefericire insa inconvenientul consta in faptul ca telefoanele de acest tip sunt destul de scumpe, iar aplicatiile nu sunt gratuite.

In acest timp Samsung a dezvoltat o adevarata industrie de serie in ceea ce priveste gama Galaxy si gama Young. Astazi ne pregatim sa il vedem in actiune pe noul Samsung Galaxy Young 2, despre care putem doar spera ca este mai bun decat primul. Acesta din urma are carente mari in ceea ce priveste memoria interna si procesorul, lucru care asigura insa un nivel sporit al bateriei telefonului.

[adsenseyu1]

Samsung Galaxy S2, S3, S 4 si S 5 sunt telefoane dedicate celor care au nevoie de mai multa flexibilitate in miscare, fiecare aducand cu sine ceva nou pe langa ceea ce precedentul model ar fi reprezentat.

Astfel, procesorul este gandit astfel incat sa reactioneze cu succes la orice tip de aplicatie, memoria interna iti permite sa stochezi majoritatea informatiilor fara a te folosi de un card extern, iar autonomia este ajustata in mare masura macar pentru o perioada de cateva ore, cel putin pana ai ajunge acasa pe tru a-ti reincarca telefonul.

Menite sa fie protejate, aceste telefoane beneficiaza si de grija producatorilor de accesorii si elemente de protectie. De aceea invariabil vom gasi aceste produse in magazine de profil precum www.accesoriigsm.ro la preturi deosebit de avanjoase, astfel incat banii investiti in telefonul mobil sa poata reprezenta cu adevarat o varantie a calitatii.

0 Shares
You May Also Like