Ce puteti vizita in Cluj Napoca?

Ce puteti vizita in Cluj Napoca?

0 Shares
0
0
0

Romania este o tara deosebit de frumoasa, care are multe locuri interesante de vizitat; este o tara cu peisaje minunate cu adevarat fabuloase.

Cu toate acestea, o parte din turistii care aleg sa ne viziteze tara, opteaza pentru cateva zile libere petrecute in marile orase ale tarii, iar Cluj Napoca este unul dintre acestea.

De cele mai multe ori, turistii cauta online cele mai bune servicii rent a car in Cluj Napoca, astfel incat pe cand ajung in capitala neoficiala a Transilvaniei, sa aiba deja o masina inchiriata la dispozitie, pentru a se plimba prin oras.

Exista firme de inchirieri auto in Cluj Napoca, care au preturi foarte atractive, indiferent de marca si modelul auto, sau de vechimea masinii. Turistii cu siguranta au la dispozitie mai multe optiuni pentru a alege o masina de inchiriat.

Dupa ce vor intra in posesia masinii, turistii vor putea merge la unitatea de cazare, pentru a se caza, iar apoi pot utiliza masina inchiriata, pentru a se plimba prin oras. Iata cateva locuri interesante care merita vizitate in Cluj!

Piata Unirii

Piata Unirii si strazile din jurul ei sunt printre cele mai importante obiective turistice din Cluj unde oamenii adora sa stea, mai ales seara. Este cea mai buna zona in care puteti gasi locuri frumoase pentru a manca si bea. De asemenea, in apropiere de Piata Unirii se afla strada Napoca, un bulevard plin de zone pline de zone bune unde puteti lua masa, bea, si unde puteti socializa.

Gradina Botanica

Gradina este senzationala pe tot parcursul anului, asa ca o vizita in Cluj Napoca fara a trece si pe la Gradina Botanica, poate fi considerata inutila. In cazul in care va place sa faceti multe poze, cu siguranta puteti sa surprindeti cateva panorame fascinante ale zonei, iar pentru asta este indicat sa ajungeti in varful Turnului de Apa.

Cluj Arena

Fara doar si poate, cea mai indragita zona turistica a orasului, este zona din apropierea Cluj Arena. Aici se desfasoara in fiecare ani, unul dintre cele mai impresionante festivaluri de muzica (UNTOLD). La acest festival iau parte in fiecare zi, cateva zeci de mii de turisti din toate colturile lumii.

Inceputul lunii august, atunci cand are loc si festivalul, cu siguranta este una dintre cele mai profitabile perioade ale anului, o perioada in care firmele de inchirieri auto Cluj, au cei mai multi clienti, iar acest lucru este firesc, in conditiile in care turistii care sosesc in capitala Ardealului, trebuie sa mearga de la Cluj Arena, pana la unitatea de cazare.

Exista insa foarte multi turisti care aleg sa viziteze mai intai de toate Clujul, pentru ca mai apoi, sa isi indrepte atentia si spre diferite alte locuri interesante din zona, precum Salina Turda de exemplu.

Pentru turistii care inchiriaza masini de la firmele de speicalitate de pe piata, o plimbare din Cluj pana la Salina Turda, sau pana in alte locuri interesante din Cluj, va fi una relaxanta, si cu siguranta se va dovedi a fi o plimbare rentabila.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like
Ce este Boswellia?

Ce este Boswellia?

Boswellia, cunoscuta si sub denumirea de incensa indiana, este un extract din plante preluat din arborele Bosrataia serrata.…
Citeste