Ce optiuni ofera iOS 8 pentru dezvoltatori?

0 Shares
0
0
0

Ce optiuni ofera iOS 8 pentru dezvoltatori?Chiar daca costurile de reparatii iPhone 6 se afla printre cele mai ridicate, dispozitivele mobile produse de Apple raman printre preferatele utilizatorilor.

iOS 8 ofera avantaje utilizatorilor, dar si dezvoltatorilor, deoarece le permite acestora sa creeze aplicatii mai bune, gratie celor peste 4000 de API noi. Astfel, dezvoltatorii nu se pot plictisi cu noul sistem de operare.

Permite o partajare mai rapida a pozelor, a clipurilor si a site-urilor, dar si a continutului de pe retelele de socializare, precum Facebook si Twitter. Dezvoltatorii se pot bucura de acces la optiunile de share, pentru a putea distribui de fiecare data tot ceea ce va intereseaza.

Este suficient sa atingeti butonul Actiune pentru a asocia o poza cu un contact sau pentru a tipari un document. In plus, este mult mai usor sa deschideti si sa editati documente cu mai multe aplicatii, dar si sa partajati documente intre aplicatii, pentru a nu mai fi nevoiti sa realizati copii.

[adsenseyu1]

Usurinta in utilizare sunt printre principalele beneficii oferite de iOS 8 pentru dezvoltatori, cat si posibilitati nelimitate de utilizare a aplicatiilor. Puteti sa adaugati widgeturi care sa va informeze cu privire la livrari sau stiri de ultima ora din aplicatiile preferate de stiri.

Totodata, dezvoltatorii pot edita cu rapiditate pozele, deoarece pot integra filtre si instrumente de editare direct in aplicatia Poze. Este disponibila optiunea Touch ID, care va proteja amprentele dumneavoastra, iar Photo Kit va permite sa includeti in aplicatiile foto optiunea de a edita pozele direct in Rola film.

O aplicatie extrem de utila pentru medicina este ResearchKit. Aceasta este conceputa special pentru cercetare medicala si permite tuturor sa colaboreze. Sunt nelipsite HealthKit, care include aplicatii pentru sanatate si fitness deosebit de utile pentru a ne mentine in forma, cat si CloudKit.

Dezvoltatorii care doresc sa creeze jocuri 2D pot beneficia de SpriteKit, fiind aduse cateva imbunatatiri in iOS8, pentru a face posibila crearea unor jocuri mult mai captivante. Este nelipsita posibilitatea de a crea jocuri 3D, prin SceneKit, care este proiectat pentru jocuri 3D simple. SceneKit dispune de un motor de fizica si un generator de particule, impreuna cu modalitati simple de a programa actiunile obiectelor 3D.

[adsenseyu1]

Doriti sa creati jocuri pentru consola? Atunci tehnologia noua Metal a fost conceputa special pentru dumneavoastra. O alta noutate iOS 8 este Swift, un limbaj de programare puternic si intuitiv. Toate acestea situeaza iOS 8 printre cele mai bune sisteme de operare, care va incanta cu diferite aplicatii si functii utile, atat pentru utilizatori, cat si pentru dezvoltatori.

Cu totii putem beneficia de caracteristicile sistemului de operare iOS 8. Este posibil ca varianta urmatoare a sistemului de operare Apple sa ne incante cu noi functii, dar pana atunci nu avem cum sa ne plictisim de actualele aplicatii si functii oferite de gigantul american.

Prin accesarea website-ului www.servicegsm.ro puteti afla informatii utile si preturi pentru diferite reparatii iPhone 6 si alte dispozitive mobile. Daca detineti un iPhone care nu mai functioneaza, il puteti repara, pentru a va bucura din nou de toate aplicatiile pe care le indragiti la Apple.

0 Shares
You May Also Like