Ce markere sa alegi pentru scoala?

Ce markere sa alegi pentru scoala?

0 Shares
0
0
0

Scoala nu inseamna doar invatarea de limba romana sau matematica. Artele vizuale ocupa si ele un loc important in programa elevilor. Pixurile fac, de asemenea, parte din marea majoritate a listelor de rechizite scolare.

S-ar putea sa ai tendinta sa acorzi mai putina atentie calitatii markerelor pe care le alegi pentru copiii tai. Trebuie spus ca, dupa ce ai de ales intre toate penarele, caietele, creioanele si stilourile si alte rechizite scolare, alegerea markerelor poate parea putin mai secundara. Totusi, ar fi o greseala sa nu optezi pentru calitate.

Exista markere pentru incepatori la game pentru studenti mai experimentati, vei gasi inevitabil ceea ce cauti printre diferitele modele oferite. Ceea ce este nevoie inainte de toate este sa optezi pentru markere adaptate nivelului elevului si, mai ales, asteptarilor profesorului.

Cum sa alegi markere pentru un copil?

Pentru a alege markere care se potrivesc perfect nevoilor copilului tau, trebuie mai intai sa iei in considerare varsta acestuia. Daca uneori pe cutie este indicata o estimare a varstei utilizatorului, atunci cand nu este cazul, este necesar sa se concentreze asupra marimii varfului (cu cat varful este mai fin, cu atat colorarea va fi mai precisa). Nu ezita sa iei sfaturi  pentru copiii mici care nu cauta precizie cu orice pret.

De asemenea, este foarte util sa alegi markere rezistente la uscare: daca tu sau copilul tau uitati sa puneti capacul inapoi pe anumite markere, acestea pot fi inca refolosite ulterior.

Cealalta caracteristica foarte utila este aceea privind usurinta cu care poate fi curatata cerneala: in mod ideal, ar trebui sa poata fi indepartata rapid de pe degete, precum si de pe imbracaminte.

Majoritatea marcilor specializate in markere pentru copii, si in special pentru copiii mici, ofera aceasta abilitate care este foarte populara in randul parintilor. In fine, alegerea markerelor non-toxici este importanta si daca copilul tau are reflexul de a pune totul in gura.

Care sunt diferitele tipuri de markere?

  • Markere care se sterg: acestea sunt utilizate in mod obisnuit pentru a scrie pe o tabla, fie la scoala, la antrenament sau in timpul unei intalniri de companie. Poti gasi acest tip de markere sub forma de set 4 markere pentru tabla Pentel. Desigur, sunt disponibile in diferite culori, pentru a facilita si rapid explicarea elementelor complexe, uneori, unui public. Cerneala lor este pur si simplu stearsa cu o carpa (umeda sau uscata) sau cu o perie pentru tabla. De remarcat faptul ca stergerea unui marker depinde de mai multi factori: calitatea acestuia, dar si cea a pensulei si a tablei.
  • Markere pentru hartie: pot fi folosite pe flipchart, aceste coli XXL de hartie care sunt adesea folosite ca suport pentru intalniri. Desigur, cerneala lor este special formulata pentru a nu curge prin hartie.
  • Markere permanente: markerii permanenti au o cerneala de nesters, care poate fi folosita pe multe suprafete: sticla, metal, foto, aluminiu, plastic etc. Cerneala lor este de nesters si inalterabila pentru apa si lumina. Marcatoarele permanente raman solutia cea mai fiabila pentru arhive si sunt adesea folosite in spatii de depozitare, depozite, industrii. Dar si la birou!
0 Shares
You May Also Like