Ce inseamna optimizarea site-urilor in motoarele de cautare?

0 Shares
0
0
0

Ce inseamna optimizarea site-urilor in motoarele de cautare?Pentru orice tip de afacere online optimizarea seo este vitala. Chiar daca la inceput pretul de optimizare seo era destul de mare, pe masura ce internetul si tehnologia au evoluat, acesta a devenit destul de accesibil.

In cazul in care sunteti in cautarea realizarii optimizarii seo pentru site-ul dumneavoastra si vreti si va faceti o idee despre acest pret optimizare seo accesati www.itexclusiv.ro.

In cele ce urmeaza, vom incerca sa definim in amanunt conceptul de seo.

Optimizarea site-urilor in motoarele de cautare sau, pe scurt, seo, reprezinta arta de a crea pagini web care vor avea un loc bun in rezultatele afisate de motoarele de cautare. Seo este realizat prin optimizarea anumitor sectiuni sau „elemente” din codificarea HTML a fiecarei pagini. Aceste sectiuni sunt citite, in mod special, de catre motoarele de cautare si, in functie de nivelul de optimizare, se poate crea o probabilitatea mai mare de trafic liber.

[adsenseyu1]

Exista mai multe metode si opinii legate de cum ar trebui optimizata o pagina web, iar cea mai mare parte a acestora se refera la tipul de site, continutul, scopul acestuia, precum si la competitie, in cazul in care aceasta este relevanta. Insa, in general, optimizarea site-urilor in motoarele de cautare se bazeaza foarte mult pe utilizarea corecta a cuvintelor-cheie sau a sintagmelor-cheie care descriu continutul site-ului.

Cuvintele-cheie ar trebui sa apara prima data in sectiunea de titlu a codului sursa al paginii web. Acestea ar trebui sa apara, de asemenea, in sectiunea de meta descriere, acolo unde pagina este descrisa cu acuratete prin repeatarea cuvintelor-cheie. Sectiunea meta de cuvinte-cheie va contine, de asemenea, cuvinte-cheie si sintagme-cheie care descriu produsele, serviciile sau continutul site-ului.

In mod ideal, codul sursa pentru fiecare pagina ulterioara de pe site va avea listate propriile cuvinte-cheie unice. Fiecare titlu de pagina ar trebui sa foloseasca unul sau mai multe dintre aceste cuvinte-cheie unice pentru o realizarea unei optimizari maxime.

[adsenseyu1]

Din moment ce procesul de optimizare a site-urilor in motoarele de cautare se bazeaza atat de mult pe cuvinte-cheie, cele mai importante cuvinte-cheie si sintagme-cheie ar trebui folosite din belsug in primele doua paragrafe ale continutului fiecarei pagini, apoi imprastiate in tot corpul acestora. Ultimul paragraf al fiecarei pagini ar trebui sa fie, de asemenea, bogat in cuvinte-cheie. O regula importanta spune ca este de preferat ca densitatea de cuvinte-cheie sa fie undeva intre 5 si 15 %.

Totusi, acestea trebuie folosite inteligent, fara a crea repetitivitate. De asemenea, o idee buna ar fi ca aceste cuvinte-cheie sa fie scrise cu Bold sau Italic, insa acest lucru nu trebuie folosit in exces.Un alt plasament important al cuvintelor-cheie il reprezinta campurile antet H1 si H2 de pe fiecare pagina. Cele mai importante cuvinte-cheie ar trebui sa se gaseasca aici.

Alte trucuri pentru realizarea procesului de optimizare in motoarele de cautare sunt reprezentate de numirea fisierelor de tip imagine sau ale acorelor cu cuvinte-cheie. Ancorele, numite si legaturi incrucisate, sunt referinte la alte pagini din cadrul site-ului.

0 Shares
You May Also Like