Ce conditii trebuie respectate in service-ul oferit de Apple?

Ce conditii trebuie respectate in service-ul oferit de Apple?

0 Shares
0
0
0

Ce optiuni de servicii de garantie va ofera Apple? In functie de circumstantele individuale, compania Apple va asigura servicii de garantie prin intermediul uneia sau mai multor optiuni dintre urmatoarele:

In primul rand, serviciul de asistenta in magazin. Apple poate solicita sa returnati produsul Apple la un magazine Apple sau o locatie care ofera serviciul de asistenta in magazin. Produsul dvs. Apple poate fi trimis la un service pentru reparatie. Dupa ce primiti instiintarea ca reparatia a fost finalizata, veti putea recupera imediat produsul Apple de la magazin sau de la service. Produsul poate fi trimis chiar si la dumneavoastra acasa de la service.

In al doilea rand, serviciul de expediere a produsului la magazin. Apple poate alege sa asigure reparatia prin intermediul serviciului de expediere a produsului la magazin.

De regula, Apple va va trimite niste foi de expeditie preplatite si daca este necesar materiale de ambalare pentru expedierea produsului catre service in conformitate cu instructiunile Apple. La terminarea reparatiei, service-ul Apple va va returna produsul in conformitate cu instructiunile proprii.

La terminarea reparatiei, service-ul va va returna produsul, iar compania Apple va achita transportul pana la si de la locatia dumneavoastra, daca urmati toate instructiunile producatorului.

In al treilea rand, serviciul pentru depanare de catre client numit DIY. In cadrul acestui serviciu, Apple va va oferi un produs inlocuitor sau piese si accesorii care sunt usor de inlocuit. Compania Apple nu este responsabila pentru eventuale cheltuieli de manopera legate de acest serviciu DIY.

Daca aveti nevoie de asistenta suplimentara pentru a inlocui o piesa trebuie sa alegeti un magazin sau un service Apple. Daca Apple alege sa asigure reparatia prin serviciul DIY, se va aplica urmatorul proces:

Reparatiile, in care se inscriu si reparatii iPhone Bucuresti, in cazul in care Apple solicita returnarea produsului, piesei sau accesoriul inlocuit, Apple poate solicita o autorizare prin cardul de credit ca masura de siguranta. Apple trebuie sa isi ia masuri de siguranta in vederea achitarii reparatiei efectuate de catre service.

Compania va poate expedia un produs, o piesa sau un accesoriu inlocuitor, impreuna cu instructiunile de inlocuire, daca este cazul si eventualele cerinte pentru returnarea produsului sau chiar piesei inlocuite. Daca veti urma instructiunile, compania Apple va revoca autorizarea prin cardul de credit si nu veti fi taxat pentru produs sau piesa.

De asemenea transportul de la dumneavoastra si inapoi nu va fi taxat suplimentar. Daca nu returnati produsul, piesa sau accesoriul inlocuit conform instructiunilor companiei Apple, sau returnati un produs inlocuit sau un accesoriu necalificat pentru reparatie, aceasta va retrage de pe cardul de credit suma care este autorizata. Daca nu puteti asigura autorizarea printr-un card de credit, serviciul poate sa nu fie disponibil pentru dumneavoastra, iar Apple va poate oferi o metoda alternativa pentru reparatia produsului.

In cazul in care Apple nu solicita returnarea produsului, piesei sau accesoriului inlocuit, aceasta va va expedia gratuit un produs, o piesa sau un accesoriu inlocuitor impreuna cu instructiunile pentru instalare. Daca este cazul, veti primi si eventualele cerinte pentru eliminarea piesei, acesoriului sau produsului inlocuit.

0 Shares
You May Also Like