Ce avantaje are pompa cu tocator wc homac 400?

Ce avantaje are pompa cu tocator wc homac 400?

0 Shares
0
0
0

Evacuarea apelor uzate implica de multe ori utilizarea unor produse care sa faciliteze procesul in sine. Un astfel de produs care poate eficientiza procesul de evacuare este pompa cu tocator wc Homac 400, un sistem construit in asa fel incat sa poata usura munca utilizatorilor si sa protejeze instalatiile de pericolele ce tin de infundari ale acestora, refulari sau alte defectiuni.

Pompa cu tocator wc Homac 400 este un dispozitiv pentru vasul de toaleta, insa in acelasi timp poate fi conectat cu acelasi scop la lavoare, cabine de dus si masini de spalat.

Produsul ofera posibilitatea conectarii toaletei si a inca doua obiecte sanitare in acelasi timp, lucru care se dovedeste a fi mai mult decat eficient, avand in vedere ca vorbim despre un ansamblu ce poate deservi mai multi utilizatori.

Practic, principiul de functionare are la baza macerarea particulelor de mari dimensiuni, astfel incat acestea, o data eliminate si evacuate de-a lungul sistemului de tevi, sa nu produca infundarea acestuia. Cand vine vorba despre evacuarea apelor uzate, acest lucru se realizeaza prin actionarea sistemului, exact ca in cazul unei toalete obisnuite. Tocatorul va porni in mod automat atunci cand rezervorul sau detecteaza un anumit nivel de apa ce trebuie evacuata.

Pompa cu tocator wc Homac 400 este un ansamblu cu o putere de 400 W si un motor testat la 30000 de cicluri de pornire- oprire, drept pentru care putem fi siguri ca acesta va functiona in mod corect si eficient. Motorul pompei este dotat cu cutit, astfel incat maruntirea particulelor de mari dimensiuni sa se poata face in mod eficient, in deplina siguranta.

Produsul are filtru de carbon incorporat, o supapa de retentie care este integrata si nu necesita operatiuni speciale de intretinere. Aceasta pompa cu tocator wc Homac 400 are un debit maxim de 40 de litri pe minut, lucru care conteaza foarte mult din punct de vedere al eficientei, iar evacuarea se face pe teava de 32/40. Pompa este silentioasa si este dotata si cu un buton suplimentar ce poate fi actionat manual, utilizabil in caz de esec.

Aceasta pompa cu tocator wc Homac are si protectie la supraincalzirea motorului, lucru deosebit de important in ceea ce priveste durata de viata a produsului. Fireste ca este foarte important sa respectam cu strictete mentiunile si recomandarile producatorilor, deoarece acele lucruri ne pot scuti de eventuale neplacere de-a lungul duratei de utilizare a produsului.

Pompa cu tocator pentru wc reprezinta astazi un bun necesar pentru orice gospodarie, deoarece in acest fel ne putem proteja instalatiile de eventuale probleme ce pot aparea independent de vointa noastra.

Deoarece apele uzate nu sunt ape curate in cele mai multe dintre cazuri, este necesar sa ne dotam baile cu aceste produse, pentru a fi in permanenta siguri de felul in care instalattiile de evacuare ale caselor noastre functioneaza.

Pompa cu tocator wc Homac 400 este in mod cert una dintre cele mai bune pompe de acest gen de pe piata, si tocmai de aceea aceasta a devenit in scurt timp recomandarea principala a specialistilor in domeniul instalatiilor, ea putand fi gasita in magazinele de profil precum www.shop-einstal.ro.

0 Shares
You May Also Like