Care sunt standardele ecranului HTC Desire 500?

0 Shares
0
0
0

Care sunt standardele ecranului HTC Desire 500? HTC Desire 500 este un telefon HTC mid-range, dragut cu un design elegant si un ecran clar si luminos.  Ecranul sau de 4 inci, specificatiile si designul sau depasesc cu mult caracteristicile cu care suntem obisnuiti la alte telefoane din acceasi gama ca pret. In ansamblu este un telefon foarte promitator si la fel ca cele mai multe telefoane mid-range, are acum formidabilul Nexus 5 cu care sa se mandreasca.

Probabil ceea ce ne place mult, este aspectul lui HTC Desire 500, fiind disponibil in trei variante: negru, alb cu ornamente rosii si alb cu ornamente albastre. Fiecare are farmecul ei iar calitatea constructiei si felul in care se simte la atingere sunt senzationale. E din plastic, dar se simte mult mai “solid” si mai de calitate decat Samsung Galaxy S4 .[adsenseyu1]

In orice caz, este un telefon elegant, zvelt si usor (doar 123g), fara protuberante enervante sau colturi ascutite. Singurele butoane fizice sunt butonul power / hold in partea de sus si cel de volum de pe partea dreapta. Un dezavantaj in ce priveste  designul, e ca butoanele de volum sunt greu de localizat folosindu-ne doar de simturi, dar nu este o problema serioasa si apreciem mai degraba modul in care sunt integrate, visual, in capitonajul de culoare.

Ecranul la HTC Desire 500, cu o rezolutie de 800 x 480 nu se ridica intr-adevar la inaltimea celui de la Samsung Galaxy S4 in ce priveste numarul de pixeli (440 ppi) dar cadrul mai mic de 4,3 inci asigura o rezolutie rezonabila de 217 de pixeli pe inch (ppi). Probabil veti observa o usoara neclaritate in jurul textului atunci cand priviti de aproape, dar cand priviti de la o distanta rezonabila, ecranul HTC Desire 500, arata destul de bine.

Printre atuurile sale, display-ul cu touchscreen HTC Desire 500 se numara luminozitatea si contrastul exceptional in comparatie cu alte telefoane la acelasi pret. Luminozitatea reprezinta fara indoiala un punct culminant, ca urmare a utilizarii unui ecran LCD, spre deosebire de tipul AMOLED cu care sunt dotate alte telefoane.

[adsenseyu1]

Aceasta luminozitate de varf, intr-adevar ajuta atunci cand este utilizat in aer liber, situatie in care ecranul Desire 500 este mult mai usor de folosit decat in cazul altor tipuri de telefoane. Culoarea si contrastul, nu ajung la nivelul celor unui ecran AMOLED, dar sunt foarte bune pentru un telefon din aceasta gama.

Daca sunteti un utilizator mai pretentios in mod implicit, va trebui sa “scormonesti” prin meniu pentru a accesa controalele de luminozitate, ceea ce este enervant. Acest lucru nu este insa imposibil de rezolvat cu ajutorul unui widget bine plasat dar, e ceva la ce, un utilizator incepator, s-ar putea sa nu se gandeasca.

In ansamblu, display-ul cu touchscreen HTC Desire 500, este bine gandit si usor de utilizat oferind numeroase caracteristici ce nu se regasesc la multe dintre telefoanele mid-range asemanatoare, iar pentru a asigura o functionalitate optima si a pastra performantele se recomanda inlocuirea unui display deteriorat doar cu unul original. Va intrebati unde il puteti gasi? Nimic mai simplu, il puteti gasi cu un simplu click , chiar aici: www.magazingsm.ro.

0 Shares
You May Also Like