Cand este nevoie de mini excavatoare si excavatoare pe senile?

Cand este nevoie de mini excavatoare si excavatoare pe senile?

0 Shares
0
0
0

Utilajele pentru constructii sunt din ce in ce mai diversificate in ultimii ani datorita avantului luat in domeniul constructiilor imobiliare si nu numai. Dintre aceste utilaje se remarca doua extrem de apreciate de catre utilizatori si anume mini excavatoarele si excavatoarele pe senile.

Primele dintre acestea, mini excavatoarele, au o cabina spatioasa si vizibilitate chiar si la inaltime. Confortul sporit al cabinelor acestora va va da senzatia ca sunteti intr-unul din utilaje constructii ale viitorului.

Mini excavatoarele se disting prin cabina spatioasa, vizibilitatea excelenta chiar si la inaltime datorita acoperisului care este transparent, scaunul este complet reglabil, cotierele sunt reglabile si geamurile laterale sunt glisante. Partea inferioara a parbrizului din fata mini excavatorului poate fi indepartata cu usurinta.

Intretinerea mini excavatoarelor este extrem de facila. Toate operatiunile care trebuie efactuate inainte de punerea in functiune a utilajului se pot realiza chiar si de la nivelul solului, asta datorita unei configuratii foarte usor de inteles si a designului extrem de inteligent. Mini excavatorul are o capacitate mare de ridicare si totodata cicluri rapide de incarcare.

Uleiul din instalatia hidraulica are o presiune extrem de ridicata acest lucru permitand derularea unor cicluri rapide de incarcare. Forta de rupere este mare datorita cilindrilor hidraulici care au un diametru interior mare. Mini excavatoarele beneficiaza de o functie care permite atingerea unei productivitati maxime chiar si in zone extrem de inguste. Ecartamentul este variabil.

Al doilea tip de asemenea utilaje este reprezentata de excavatoarele pe senile. Acestea au putere si precizie mult sporita, bazandu-se pe un consum redus cu 10 procente datorita noilor tehnologii a motoarelor, acestea producand mai putine noxe.De asemenea, aceasta gama se remarca printr-un nou sistem de control superinteligent al instalatiei hidraulice si totodata prin cateva noi sisteme de economisire a energiei.

Mediul de lucru este de prima clasa pentru operator, cabina fiind cu circa 10% mai mare, beneficiind in acelasi timp de o structura de protectie de tip ROPS. Nivelul de zgomot produs de utilaj este extrem de redus, inregistrandu-se valori chiar mai mici de 70 dB. In acelasi timp fluxul de aer din cabina este sporit cu 25%, producandu-se cu 10% mai mult aer conditionat. Afisajul este unul color multifunctional. Excavatoarele pe senile au o fiabilitate exceptionala.

Aceasta se datoreaza in mod special catorva elemente cheie. In primul rand accesul optimizat la punctele de service si totodata de intretinere. Apoi reimprospatarea automata a gazelor de esapament previne aparitia timpilor morti. Intervalele extinse de intretinere si schimbarea uleiului hidraulic la circa 5000 de ore reprezinta un alt element cheie in functionarea excavatorului senilat.

Monitorul standard full color de aproximativ 18 cm ofera toate informatiile de care are nevoie operatorul. Acesta este usor de utilizat, ghidand operatorul prin intermediul functiilor de pe ecran.

Monitorul din cabina excavatorului poate fi impartit pentru a putea vizualiza atat camera standard din spate cat si camera laterala. Indicatorul ECO afiseaza pe ecranul monitorului functiile diverselor sisteme de economisire a energiei permintand o maximizare a eficientei si reducerea consumului de carburant.

0 Shares
You May Also Like