Baterii iPhone 6s – Probleme si rezolvari

Baterii iPhone 6s – Probleme si rezolvari

0 Shares
0
0
0

Toate telefoanele “S” arata ca precursorii lor, iar iPhone 6S nu este diferit. Faptul ca Apple utilizeaza in continuare designul de baza iPhone 6S pentru iPhone 8 arata cat de mult crede in el.

Dispozitivele iPhone 6s insa, pot avea anumite probleme, iar aici putem mentiona de exemplu faptul ca bateria acestora se descarca rapid, asa ca in continuare vom putea afla mai multe detalii despre o baterie iPhone 6s, pentru a vedea de ce se descarca aceasta foarte rapid, si cum poate fi ajutata sa reziste mai mult timp incarcata.

Bateriile iPhone folosesc tehnologia litiu-ion. In comparatie cu generatiile mai vechi de acumulatori, bateriile litiu-ion se incarca mai repede, rezista mai mult timp incarcate si au o densitate mai mare de putere pentru o viata mai mare a bateriei intr-un pachet mai usor. Tehnologia litiu-ion reincarcabila ofera in prezent cea mai buna tehnologie pentru dispozitivul dvs.

Cum sa maximizati performanta bateriei?

“Durata de viata a bateriei” reprezinta durata de functionare a unui dispozitiv inainte de a fi reincarcata. “Durata de viata a bateriei” reprezinta durata de viata a bateriei pana cand aceasta trebuie inlocuita.

Un factor care afecteaza durata de viata a bateriei si durata de viata a bateriei este amestecul de lucruri pe care le faceti cu dispozitivul. Indiferent de modul in care il folositi, exista modalitati de a va ajuta. Durata de viata a unei baterii este legata de “varsta chimica”, care este mai mult decat trecerea timpului. Acestea includ diferiti factori, cum ar fi numarul de cicluri de incarcare si modul in care a fost ingrijita.

Urmati aceste sfaturi pentru a maximiza performanta bateriei si pentru a contribui la extinderea duratei de viata a bateriei. De exemplu, tineti iPhone incarcat jumatate atunci cand este stocat pe termen lung. De asemenea, evitati incarcarea sau lasarea iPhone-ului in medii fierbinti, inclusiv expunerea directa la soare, pentru perioade lungi de timp.

Deasemenea, este foarte important ca in cazul in care detineti un model iPhone 6s si nu sunteti tocmai multumiti de bateria acestuia, ar fi indicat sa setati luminozitatea ecranului la un nivel incat aceasta sa consume cat mai putina energie.

Ar fi indicat deasemenea sa pastrati inchise functiile Bluetooth sau wifi, si sa le activati doar in momentul in care aveti nevoie sa le folositi. Apoi, ar fi important de precizat ca nu trebuie sa deschideti aplicatii pe care nu aveti de gand sa le folositi pe moment, pentru ca ele consuma energie, iar astfel bateria ajunge sa se descarce mult mai rapid.

Asadar, este foarte important sa cunoasteti si sa tineti cont de toate aceste detalii in conditiile in care detineti un model iPhone 6s, daca dispozitivul nu rezista prea mult timp incarcat.

In acest fel, sansele de a va ajuta dispozitivul sa reziste mai mult timp incarcat sunt destul de mari. In caz contrar insa, daca bateria nu va rezista incarcata, indiferent de trucurile urmate, sansele sa fie nevoie de o vizita cu telefonul la service pentru inlocuirea bateriei sunt cat se poate de mari.

0 Shares
You May Also Like