Care sunt cele mai bune pompe submersibile monofazate?

Atunci cand auzim despre pompe submersibile monofazate, neavand poate nici cunostinte temeinice in domeniu, ni se poate parea a fi un termen destul de dificil. In realitate insa pompele submersibile de acest tip sunt cele mai cunoscute si utilizate, ele fiind produse folosite pentru pomparea apei care se alimenteaza la o tensiune normala de 220v.

Pompele submersibile monofazate se folosesc foarte mult in ceea ce priveste aplicatiile casnice si cele ce privesc microintreprinderile, in sensul alimentarii cu apa. Alegerea unor astfel de produse are in vedere si caracteristicile terenului, dar mai ales calculele efectuate in vederea stabilirii unui numar de consumatori.

Read More

Cand folosim un vas hidrofor 8 litri?

Vasele pentru hidrofoare, ca si hidrofoarele in sine, sunt echipamente speciale, menite sa functioneze ca sisteme impreuna cu alte tipuri de produse, pentru asigurarea circuitului apei. In functie de capacitatea fiecarui produs in parte putem deosebi modele de vas hidrofor 8 litri, ori modele de astfel de vase de expansiune cu capacitate mult mai mare.

Cand folosim un vas hidrofor 8 litri? Acest tip de vas de expansiune este dedicatsistemelor mai mici de functionare, in speta a celor ce au in vedere irigatiile sau alimentarile cu apa la nivel mic. Aceste nu vor fi folosite acolo unde sunt necesare debite sau cantitati mari de apa din simplul motiv ca acestea nu vor putea face fata, iar o suprasolicitare a acestora ar conduce in mod clar catre defectiuni cel mai probabil imposibil de remediat.

Read More