Unde gasiti un service iPhone de calitate?

Unde gasiti un service iPhone de calitate?

0 Shares
0
0
0

In ultimii ani telefoanele mobile au cunoscut un avant fara precedent. Acestea practic au inlocuit in buna parte retelele de telefonie fixa, care existau de la inceputul secolului trecut. Schimbarile fundamentale care s-au produs la nivel tehnologic, in ultimii ani au dus la o adevarata explozie a smartphone-urilor pe piata de telefonie mobila.

Acestea au capacitatea de a utiliza retelele mobile, dar in acelasi timp si conexiunile la internet. Foarte cautate astazi sunt modelele noi de iPhone 7, 7 plus, 6, 6 plus, etc., de aceea aceste telefoane se gasesc foarte usor in magazinele de profil.

IPhone nu este un telefon care pune mari probleme utilizatorilor sai, insa pot aparea anumite defectiuni, care nu pot fi reparate decat intr-un service iPhone. Practic asemenea probleme se rezolva relativ usor intr-un service gsm. Daca de exemplu este necesara inlocuirea doar a carcasei sau a bateriilor, aceste operatiuni practic dureaza cateva minute. Piesele necesare in cadrul unei reparatii de calitate sunt fara dar si poate originale.

Acest fapt face posibila pastrarea telefonului ca un monolit. Nu exista posesori de iPhone care sa fie multumiti cand bateria este inlocuita cu una de calitate indoielnica, aceasta din urma purtand doar numele de  compatibila.

Avand in vedere ca vorbim despre iPhone, practic cel mai de succes telefon din lume, nu se pune problema de reparatii iPhone realizate cu piese de slaba calitate. Servicegsm.ro asigura reparatii la standarde ridicate de calitate. Asigura atat partea de software cu tot ceea ce reprezinta aceasta cat si partea de hardware. Privitor la partea de software putem sa mentionam, gestionarea listei de contacte, salvarea acestei liste, reparatii asupra softului, back-up-uri, instalarea navigatiei GPS, resoftare, etc.

Aruncand si o privire asupra partii de service hardware, trebuie mentionat faptul ca desi aceasta pare mult mai complicata, este usor de realizat pentru specialistii de la servicegsm.ro. Aici apar numeroase probleme cum ar fi contactul cu lichide, aplicarea unei folii de protectie, reparatii asupra placii de baza, reparatii ale butonului „Home”, inlocuirea bateriei, reparatii asupra camerei foto-video, reparatii ale castii, touchscreen-ului, microfonului, mentenanta la nivelul componentelor interne, etc.

Pe langa acestea, una din cele mai frecvente probleme este schimbarea si inlocuirea display-ului. Acesta este de multe ori cea mai afectata componenta a unui smartphone, din cauza unor socuri sau lovituri de corpuri dure, care duc inevitabil la fisurare sau chiar spargere. In aceste situatii este absolut necesar sa va inarmati cu multa rabdare si totodata sa aveti incredere in specialistii de la servicegsm.ro ca vor remedia problemele foarte rapid.

Servicegsm.ro considera ca interesele clientilor sai sunt practic cele care trebuie sa fie pe primul loc. De aceea este extrem de important ca manopera sa fie una de calitate, care sa nu creeze clientilor prejudicii.

Prin magazinGSM.ro, se ofera numai piese originale de iPhone evitandu-se inlocuirea celor uzate, cu unele componente de calitate inferioara. Astfel este garantat succesul atat al pieselor cat si al manoperei. Servicegsm.ro va garanteaza aceste lucruri, dorind o colaborare fructuoasa cu dumneavoastra. Alegeti acest service si nu o sa regretati nici macar o secunda.

0 Shares
You May Also Like