Stiti sa va alegeti scaunul de birou ergonomic?

Stiti sa va alegeti scaunul de birou ergonomic?

Lucrati la birou, si trebuie sa petreceti 8 ore de luni pana vineri pe un scaun de birou? In aceste conditii, veti petrece 40 de ore in fiecare saptamana stand pe scaun, si in jur de 1900 de ore in fiecare an, stand si lucrand pe scaunul de birou.

Luand in considerare aceste detalii, este cat se poate de firesc sa doriti sa aveti la dispozitie un scaun de birou ergonomic potrivit, dat fiind faptul ca atunci cand aveti scaunul potrivit, randamentul dvs. va fi unul mult mai mare, iar dvs. veti avea o stare impecabila.

Read More

Scaunul de birou – caracteristici pe care trebuie sa le aiba!

Scaunul de birou - caracteristici pe care trebuie sa le aiba!Scaunul de birou nu este la fel ca orice scaun; spun asta deoarece pe un scaun de birou stam asezati mai mult timp. Fie ca ne trebuie un scaun de birou acasa, pentru biroul unde isi fac copiii temele, sau la serviciu in spatiu de munca, acesta trebui sa fie deosebit de confortabil – si nu numai!

Acum pretul scaunelor de birou a ajuns sa fie foarte accesibil, pentru oricine. De exemplu, in Oradea gasesti scaune de birou la Selgros incepand de la pretul de 90 de lei. Cu toate acestea, trebuie sa tii cont de cateva caracteristici ale acestora inainte sa le cumperi!

Read More