Samsung Galaxy Tab 3 de 10 inch- Pentru ca marimea conteaza!

0 Shares
0
0
0

 Samsung Galaxy Tab 3 de 10 inch- Pentru ca marimea conteaza!Nu mai ramanem nicidecum uimiti astazi de locul pe care il ocupa tehnologia in vietile noastre. Nu mai constituie nicio noutate faptul ca, in ultima perioada, detinem sau cel putin aspiram la multiple dispozitive de ultima generatie, despre care obisnuim sa spunem ca se apropie de performantele unor veritabile calculatoare portabile.

Acelasi lucru il putem spune despre orice tableta Samsung, indiferent daca vorbim despre un model mai vechi, sau despre noua bijuterie lansata recent, si anume noua Galaxy Tab 3, in varianta de 10.1 inch.

Noul dispozitiv este probabil intruchiparea performantei intr-o simpla tableta, iar acest lucru este fara doar si poate apreciat de catre utilizatorii de astfel de gadgeturi. Este incredibil in ce fel au reusit producatorii Samsung sa satisfaca necesitatile oricui, indiferent daca acestea se bazeaza pe placerea urmaririi unei emisiuni TV, a unui film, a relaxarii pe retele sociale, sau a trairii trup si suflet a unui meci live.[adsenseyu1]

Raportandu-se la aceste necesitati, specialistii Samsung au intervenit asupra primelor doua versiuni de tablete lansate pe piata pana acum, ajungandu-se astazi la caracteristici absolut exceptionale ale unor produse care de departe ocupa un prim loc in ceea ce priveste tehnologia si performanta.

Producatorii Samsung au urmat indemnul binecunoscutei zicale “a treia este cu noroc”, drept pentru care a luat nastere ce-a de-a treia generatie de tablete Samsung, cu siguranta una dintre cele mai performante la momentul actual pe piata de profil.

Noua tableta Galaxy Tab 3 in varianta de 10.1 inch, aduce la un loc toate caracteristicile binecunoscute de pe variantele precedente, incepand de la simplele trasaturi estetice si pana la cele ce tin de tehnologia de ultima generatie a acestor tipuri de produse.

Ecranul este un touchsceen de tip capacitiv, foarte sensibil la atingere si cu o luminozitate foarte buna, chiar si in conditii de iluminat natural foarte puternic. Rezolutia tabletei este de 1280 x 800 pixeli, ecranul beneficiaza de o tehnologie display de 10.1 inch de tip TFT (Thin Film Transistor), iar densitatea pixelilor este de aproximativ 149 ppi.

Produsul este unul deosebit de usor, cantarind aproximativ jumatate de kilogram, mai exact 510 grame, si are dimensiunile de 243.1 x 176.1 x 8 mm. Tableta poate fi regasita in doua culori, de departe insa varianta pe alb atragand in mod distinctiv atentia, banda perimetrala cromata avand un efect estetic deosebit.

Lateralul tabletei contine butoanele din care pot fi facute reglajele de natura tehnica, in functie de necesitatile de utilizare. Portul pentru MicroSD si butonul de volum se regasesc pe aceeasi latura a tabletei, pe cealalta latura putem gasi difuzoarele si modul infrarosu pentru utilizarea tabletei ca telecomanda pentru produsele Samsung de tip TV, si tot perimetral regasim microfonul, portul pentru casti si portul pentru incarcator.

Mergand mai departe spre dotarile tabletei, putem regasi si cele doua camere foto-video ce pot fi folosite atat pentru captarea imaginii sub forma de poze sau fisiere video, cat si pentru cazul apelurilor video.

Camera principala este de 3,15 megapixeli, putin mai redusa decat cea prezenta pe varianta Samsung Galaxy Tab 3 de 8 inch (5 megapixeli), in timp ce camera secundara, frontala, poate fi utilizata in limita a 1.3 megapixeli.

Fiind vorba despre un produs al carui autonomie este raportata atat la utilizarea in sine a dispozitivului, dar si la simpla rulare a sistemului de operare, aceasta tableta este dotata cu o baterie Li-Ion de 6800 mAh.

Modalitatile de conectare la Internet includ retelele Wi-Fi, dual band si hot spot. Ca modalitati de comunicare scrisa avem posibilitatea utilizarii de text tip SMS, mail, MMS sau IM. Ca aplicatii predefinite, utilizatorii pot beneficia de serviciile Google Maps, Google Plus, Google Mail sau Youtube.

Inevitabil, aceste produse patrund din ce in ce mai mult in vietile noastre. In mod clar nici distribuitorii de astfel de tablete nu vor sta pe margine. Cea mai bine informata platforma online in acest sens, www.dwyn.ro  este deja la curent cu toate noutatile din acest domeniu, cautand sa reuneasca sub acelasi nume toate marcile consacrate in ceea ce priveste producerea si lansarea de astfel de dispozitive.

Tocmai de aceea din cand in cand, puteti vizita site-ul firmei Dwyn.ro, pentru a fi la curent cu tot ceea ce este nou, astfel incat sa puteti beneficia din plin de noutatile tehnologiei ne natura portabila.


Alte stiri actuale :

1. Samsung anunţă că a vândut 40.000.000 de telefoane Galaxy S 4
2. Samsung Galaxy Gear va fi in curand compatibil cu Galaxy S4, S3 si Note 2
3. Samsung investeste 1.9 miliarde de dolari in producatorul Gorilla Glass
4. Samsung Galaxy S4 cu Snapdragon 800 soseste (in sfarsit) in Europa
5. Samsung GALAXY Note 3 devine telefonul oficial al Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci 2014
6. Samsung cere scuze clienţilor din China pentru defecţiunile de la două modele

0 Shares
You May Also Like