Trei moduri de a obtine rapid tricouri personalizate

0 Shares
0
0
0

Un cadou pentru o persoana apropiata sau chiar pentru un prieten pe care ti l-ai facut de curand nu reprezinta o misiune chiar usoara. In primul rand, nu cunosti indeajuns de bine gusturile persoanei respective.

Chiar si in cazul rudelor sau al  persoanelor apropiate, poti da gres in alegerea cadoului, mai ales daca te avanti sa cumperi lucruri de uz personal, precum cosmetice sau haine.

Din acest punct de vedere, poate ca doar parintii, pana la o anumita varsta, pot nimeri gusturile copilului, astfel incat sa ii faca acestuia un cadou care sa i se potriveasca, din gama celor mai sus mentionate.

In rest, totul tine oarecum de inspiratia fiecaruia si de plierea pe gusturile sarbatoritului. Sunt insa o serie de cadouri cu ajutorul carora aproape ca mergi la sigur. Iar unul dintre acestea sunt obisnuitele tricouri personalizate.

Da, ati citit bine: banalele tricouri personalizate pot aduce acel element de noutate si de originalitate, la care nu te-ai fi gandit pana acum. Dar sa vedem insa care ar fi cele mai eficiente moduri in care poti obtine tricouri personalizate asa cum iti doresti pentru persoana sarbatorita.

Alege mesaje predefinite

Unul dintre modurile cele mai simple prin care poti obtine rapid tricouri personalizate este sa mergi pe varianta unor mesaje predefinite, pe care le poti gasi pe internet, fie direct la furnizorul acestor produse.

Astfel, retailerii care ofera astfel de produse vor ave intotdeauna unele solutii de rezerva pregatite pentru tine, in cazul in care ramai in pana de idei.

Nu este de mirare ca intr-un astfel de magazin sau chiar la atelierul de productie al acestora vei gasi tricouri inscriptionate in zeci de modele, astfel incat sa acopere o gama cat mai larga de gusturi.

Incearca propriul imprimeu

O alta varianta ar fi sa incerci chiar tu sa ii confectionezi prietenului sau prietenei un tricou personalizat, pe un model ales de tine si aplicat de tine, de asemenea.

Cu ani in urma, inainte de a fi invadati de produse din import, pe piata romaneasca se gaseau seturi de imprimeuri pentru tricouri. Acestea nu puteau fi numite chiar tricouri personalizate, intrucat acestea veneau cu niste mesaje ori fotografi care nu erau unice, putand fi flosite si de alti amatori.  

Mergi la un atelier specializat

Solutia cea mai buna in acest caz este sa apelezi la un atelier specializat in tricouri personalizate ca dynamicprint. Acestea iti vor oferi suportul in alb, cum se spune, adica un tricou intr-o nuanta cat de cat neutral – alb, negru sau gri.

Aceasta nu este o regula insa, intrucat imprimeul poate fi aplicat la fel de bine si pe un tricou rosu, verde sau bleumarin.

0 Shares
You May Also Like