Metode de largire a pantofilor

Metode de largire a pantofilor

0 Shares
0
0
0

Atunci cand v-ati cumparat pantofi din piele este posibil sa vi se fi intamplat ca acasa sa descoperiti ca va strang. Exista si cateva metode de largire a pantofilor pe care noi le vom prezenta mai jos.

Probabil ca este scris undeva prin legile lui Murphy ca perechea de pantofi preferata trebuie sa va stranga. Fie ca este vorba despre cateva kilograme in plus sau ca este vorba de neatentie la detalii, in momentul in care ati cumparat pantofii, si este de ajuns ca o pereche de pantofi care trebuiau sa ia ochii sa ramana acum nepurtati in debara.

Nu trebuie sa disperati pentru ca pantofii pot sa iasa din nou in cazul in care aplicati si cateva metode destepte de largire a pantofilor care sunt de altfel simple si usoare pentru oricine. Le vom detalia pe toate in acest articol.

Prima metoda este sa purtati sosete ude sau umezite in apa calda in pantofi. Trebuie doar sa va incaltati cu respectivii pantofi si apoi sa mergeti prin curte sau prin casa si veti descoperi ca usor usor acestia cedeaza. Desigur e necesar sa se repete procesul de mai multe ori inainte ca o pereche de pantofi sa ajunga in forma finala.

Deoarece am vorbit despre sosetele le putem lasa acolo pentru a le utiliza si la a doua metoda prin care se pot largi pantofii si care se bazeaza pe un proces natural de dilatatie. Este recomadat sa va puneti o pereche de sosete groase si sa va incaltati cu pantofii care va fac probleme.

Dupa aceea luati uscatorul pentru par pe care il setati la o temperatura medie. Se pune uscatorul pe toata suprafata pantofilor pentru cateva minute si in acest timp se misca neincetat degetele pentru a largi pantofii. Efectul va fi garantat in cazul in care aplicati metoda de mai multe ori.

Pe acelasi principiu fizic va trebui sa puneti o oala cu apa pe foc. In momentul in care apar aburii puneti pantofii cu interiorul orientat spre aburi deasupra vasului. Vaporii calzi vor determina pielea sa se inmoaie si sa devina flexibila.

Dupa doua minute puteti pune in interiorul pantofilor hartie sau sosete facute ghem pentru ca materialul din care sunt facuti sa se largeasca sau sa isi mentina foarte bine forma. Oricat e incredibil ar putea parea, o alta metoda eficienta este sa puneti pantofii care va strang in congelator.

Nu faceti asta oricum ci utilizati si cateva pungi cu apa pe care sa le puneti in ei, din care ati scos deja aerul. Acestea se vor pune in pantofi in zona unde simtiti disconfortul. In momentul in care apa ingheata isi va mari volumul si va largi astfel si pielea naturala.

La final puteti de asemenea sa apelati la cea mai cunoscuta metoda prin care pot sa fie largiti pantofii de piele. Puneti spirt inauntru si masati pielea sau puneti inauntru sosete impachetate si imbibate cu spirt, alcoolul va face pielea
mult mai moale si desigur si mai flexibila. Puteti utiliza si creme hidratante cu care veti unge pantofii in interior.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Boswellia?

Ce este Boswellia?

Boswellia, cunoscuta si sub denumirea de incensa indiana, este un extract din plante preluat din arborele Bosrataia serrata.…
Citeste