Ingrediente esentiale pentru intoleranta la gluten

Ingrediente esentiale pentru intoleranta la gluten

Exista o multime de persoane care sufera de intoleranta la gluten, persoane pentru care cele mai apetisante deserturi pufoase precum briosele, clatitele sau prajiturile devin adevarati inamici.

Aceste persoane insa nu mai trebuie sa isi puna pofta in cui, ci trebuie sa caute Paradisul Verde cat mai curand, pentru ca acolo vor gasi o multime de superalimente bio, dar si o multime de ingrediente esentiale pentru intoleranta la gluten.

Faina de hrisca este un prim astfel de ingredient care poate sa fie un ingredient ideal pentru toate persoanele cu intoleranta la aceasta proteina.

Read More
Cum prepari pastele la fel ca italienii?

Cum prepari pastele la fel ca italienii?

In cazul in care deja ai luat contact cu bucataria autentica italiana, mai mult ca sigur acele paste italiene, gatite de catre cei mai renumiti bucatari italieni, ti-au ramas intiparite in memorie.

Adevarul este ca, la cat sunt acele paste de gustoase, de usoare, si mai pot fi gatite in diferite combinatii, cu fel si fel de arome si condimente, este si normal sa ramai fascinate de bucataria italiana.

Referitor la bucataria italiana, trebuie precizat faptul ca aceasta este una dintre cele mai apreciate din toata lumea, castigand odata cu trecerea timpului foarte multi adepti. Tinand cont de pizza gatita in aceasta tara, de paste sau de lasagna, este evident faptul ca toata lumea iubeste bucataria italiana.

Read More