Leader Team broker – Asigură-te în toate aspectele vieții

Leader Team broker – Asigură-te în toate aspectele vieții

0 Shares
0
0
0

Există patru tipuri de participanți pe piața asigurărilor: asigurători, brokeri, agenți și consumatori (clienți) de servicii de asigurare. Asigurătorii sunt companii care furnizează servicii de asigurare.

Aceasta înseamnă crearea de produse (asigurare), încasarea unei prime și angajarea de a compensa asiguratul pentru daunele suferite în cazul unui eveniment. Activitatea principală a asigurătorilor este asumarea riscurilor. Acest lucru se exprimă prin angajamentul față de client de a fi despăgubit în cazul unui eveniment împotriva primei plătite de acesta.

Desfăşurarea activității de asigurare este supusă licențierii și supravegherii continue de către comisia de supraveghere financiară. Leader Team broker este un intermediar, adică o persoană juridică independentă.

Brokerul este un comerciant. Vinde asigurări, în numele asigurătorului. Poate funcționa cu una sau mai multe sau chiar cu toate companiile de asigurări de pe piață. Efectuarea activității de intermediere este supusă licențierii și supravegherii continue de către comisia de supraveghere financiară.

Ce este asigurarea?

Asigurarea este o activitate specifică, cu propriile reguli și terminologie, iar contractele de asigurare (asigurări) în cele mai multe cazuri sunt descrise prin clauze pe mai multe pagini.

Pentru a alege un produs și o companie adecvată este necesar să se cunoască teoria asigurărilor, reglementările și specificul a ceea ce este oferit de diferiți asigurători. Acest lucru necesită efort și timp.

Pentru a evita acest inconvenient poți utiliza serviciile unui broker. Brokerul cunoaște bine piața și produsele sale și îți poate oferi soluția potrivită în funcție de cerințele dumneavoastră. Pentru fiecare asigurare poate oferi o ofertă de la toate companiile cu care lucrează.

Brokerul îți încheie asigurarea numai dacă i-ați atribuit-o în mod explicit. În practică, îl angajezi să lucreze pentru tine în scopul asigurării tale. În schimbul acestei încrederi, el este obligat să îți protejeze în mod corespunzător interesul. Serviciul brokerului este gratuit. Prețurile la tarifele asigurării sunt aceleași, indiferent de locul în care sunt cumpărate.

Agenții sunt comercianți ai asigurătorului. Aceștia pot oferi asigurări doar la o companie de asigurări generale și una de asigurări de viață. Agenții nu sunt autorizați, ci doar înregistrați. Asigurătorul pentru care lucrează este responsabil pentru acestea.

Tipuri de asigurări

Asigurarea locuinţei. Îți poți asigura locuința și proprietatea împotriva furtului, a incendiilor, a cutremurului de pământ, a calamităților naturale, a pagubelor cauzate de umezeală în urma accidentelor pe apă, a inundațiilor cauzate de vecini, a șocurilor electrice și a scurtcircuitului.

Asigurare de călătorie. Te poți asigura de o călătorie sigură cu asigurarea medicală, dezvoltată de diferite societăți asiguratoare. Produsul este conceput special pentru client și este disponibil pentru toată lumea. Acoperă costurile în caz de accident sau boală bruscă.

Asigurare de viaţă. Cea mai rapidă și mai ușoară modalitate de a te proteja pe tine și pe membrii familiei tale, este asigurarea de viață și accidente pe termen scurt. Acest tip de asigurare se aplică și angajaților din companii și instituții din toate sectoarele economiei și vieții publice.

Acoperirile pentru acest tip de asigurare sunt pierderea vieții, pierderea permanentă a capacității de muncă, fonduri pentru spitalizare, fonduri pentru medicamente etc.

De asemenea, la Leader Team broker poți face și alte tipuri de asigurări, cum ar fi asigurări agricole, de marfă, riscuri în construcții și instalații etc.

0 Shares
You May Also Like