Despre noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

Despre noile Samsung Galaxy S7 si S7 Edge

0 Shares
0
0
0

Lansarea Samsung Galaxy a avut loc la un eveniment organizat in Barcelona. Desi se stiau deja foarte multe lucruri despre aceste doua dispozitive, datorita numeroaselor leakuri dinainte de lansare, dupa acest eveniment s-a stiut exact ce specificatii prezinta cele doua telefoane si la ce preturi vor aparea pe piata.

Va amintim ca daca aveti astfel de dispozitive si e nevoie sa mergeti in service pentru reparatii Samsung sa apelati al profesionisti.

Evenimentul pentru lansare a fost inedit pentru ca jurnalistii din Barcelona au urmarit prezentarea cu ajutorul unor lentile puse pe ochelari de realitate virtuala.

Chinezii au avut primii aceasta idee de a face lansarea cu ajutorul realitatii virtuale desi initial acest mod de a vedea o prezentare era pentru cei care voiau sa urmareasca evenimentul de acasa, dar fiind vorba despre un gigant cum este Samsung, care face o astfel de miscare mesajul trimis pe piata este unul puternic care arata increderea unei firme mari spre o astfel de tehnologie.

Pentru a fi subliniata importanta jucata de realitatea virtuala in viitor, Samsung a invitat numeroase nume mari pe scena. Mark Zuckerberg a anuntat ca si facebook va implementa o tehnologie de streaming dinamic pntru panoramele Gear VR.

Noile telefoane Samsung difera ca si dimensiuni. Cel clasic are displayul de 5.1 inch si versiunea care are margini curbate are un ecran de 5.5 inch cu o rezolutie similara. In interior cele doua telefoane sunt identice si au procesoare octo core, spatii de stocare de minim 32 GB si 4 GB meorie RAM.

Procesorul de la Samsung Galaxy S7 e cu 30 de procente mai puternic comparativ cu cel de la modelele anterioare. Pentru a suporta puterea acestea a fost nevoie sa se inventeze un nou mod de racire.

Atunci cand discutam despre design nu sunt foarte multe schimbari comparativ cu modelele anterioare dar acesta nu e un lucru rau pentru ca Samsung a lansat cele mai frumoase telefoane inteligente din anul 2015 si pana in prezent fiind in frunte si in anul 2016.

Telefoanele noi sunt mai rotunde si au un spate mai curbat asemanatator cu Galaxy Note 5. Camera e aproape de nvelul carcasei si acesta este in mod sigur un lucru bun.

Avand cateva modificari in interior cei de la Samsung au redus rezistenta la apa si noile modele se pot scufunda in apa pentru 30 de minute. Sunt diferente minore care au de fapt un impact major.

Legate de camere acestea au fost imbunatatite si utilizeaza tehnologii Dual Pixel pentru poze bune cu lumini scazute. Acest lucru inseamna pixeli mari si o apertura de 1.7.

Focalizarea acestor camere este foarte rapida si cu lentile ultralargi care pot sa se monteze pe telefoanele inteligente. Camerele principale au 12 MP si cele frontale au 5MP.

Autonomia are un boost foarte important. Galaxy S7 are o baterie de 3000mAh si versiunea edge are un acumulator de 3600 mAh. La prezentare compania a declarat ca va puteti uita la un intreg sezon Game of Thrones fara sa va moara bateria.

Atunci cand vine vorba despre programe nu sunt multe lucruri de precizat dar acestea sunt foarte importante. Una din cele mai interesante functii e cea denumita Always On pe care o are displayul.

0 Shares
You May Also Like