De ce se blocheaza telefonul tau HTC?

De ce se blocheaza telefonul tau HTC?

0 Shares
0
0
0

Cu siguranta toti utilizatorii de telefoane mobile inteligente isi doresc sa poata avea dispozitive care sa functioneze tot timpul la capacitate maxima, insa din pacate acest lucru pare sa fie destul de greu probabil, in viitorul apropiat.

Deoarece inca nu a aparut pe piata, si nici nu prea cred ca va aparea foarte curand telefonul perfect, fiecare telefon existent in acest moment poate sa intampine tot felul de probleme de functionare, astfel ca utilizatorul va fi nevoit sa caute un service Gsm Bucuresti, unde sa isi duca sau unde sa isi trimita la reparat telefonul.

Ei bine, se spune ca telefoanele celor mai renumiti producatori sunt cele mai performante, insa pot sa intampine si acestea tot felul de probleme si sa se blocheze in timpul utilizarii. De exemplu as vrea ca in continuare sa vorbim despre telefoanele HTC, care desi sunt de la un producator de top de pe piata, si care sunt destul de performante, tot pot sa se blocheze sau sa nu functioneze la capacitate maxima.

O astfel de situatie se petrece in momentul in care dispozitivul are memoria RAM plina, sau daca telefonul are deschise mai multe aplicatii. In aceste situatii este normal ca performanta telefonului sa nu mai fie aceiasi, iar acesta sa se blocheze, insa in continuare vei putea citi niste sfaturi ajutatoare.

Oprirea telefonului pentru cateva secunde, sau chiar si unul – doua minute, este utila pentru stergerea si reinitializarea memoriei RAM, astfel ca performantele telefonului vor reveni la normal.

Va trebui sa verifici si spatiul de stocare accesand setarile dispozitivului, iar daca spatiul de stocare este prea mic, va trebui sa stergi anumite poze, sau videoclipuri, si de ce nu, chiar si jocurile si aplicatiile pe care nu le mai folosesti. Cu siguranta daca vei elibera din memoria telefonului, acesta va incepe sa functioneze din nou la capacitate maxima, iar performantele sale vor creste.

Ideal ar fi sa ai toate aplicatiile actualizate, astfel ca vei putea accesa Google Play, iar apoi din meniu sa selectezi “ Aplicatiile mele” iar acolo sa apesi actualizare toate. In acest fel iti vor fi actualizate toate aplicatiile iar astfel sunt sanse mult mai mari ca dispozitivul tau sa functioneze la capacitate maxima din momentul respectiv.

Una dintre cele mai indicate solutii este deasemenea aceea de a actualiza sistemul de operare al telefonului, astfel ca vei putea sa mergi in setarile telefonului, la actualizari software, si sa verifici daca exista o versiune mai noua de soft. O astfel de operatiune in mod normal va influenta pozitiv performantele telefonului tau.

In cazul in care incerci toate aceste variante insa telefonul tau tot va functiona greu, fie va trebui sa stergi toate aplicatiile, iar mai apoi sa le instalezi din nou, fie poti sa resetezi telefonul pentru ca acesta sa revina la setarile initiale, cele din fabrica.

In momentul in care iti resetezi telefonul iar acesta revine la setarile din fabrica, trebuie sa stii ca acesta se va comporta precum un dispozitiv nou. Aceasta solutie poate sa fie ultima la care apelezi, insa sa fie singura care sa aiba rezultatele dorite.

0 Shares
You May Also Like