iPhone 8 – documente scapate pe internet confirma existenta unei versiuni Premium

iPhone 8 – documente scapate pe internet confirma existenta unei versiuni Premium

0 Shares
0
0
0

Umbla zvonul ca un utilizator de pe o retea de socializare din China, a postat continut ce dezvaluia o strategie de productie in 3 versiuni pentru iPhone 8, in 2017. Vrei huse iPhone pentru orice model? Intra pe Accesoriigsm.ro.

Aceste modele se pare ca ar fi cele cu “S” in coada, care va sa zica upgrade-urile directe ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus din acest an si… surpriza! : un model misterios, complet nou si destinat utilizatorilor “premium”, cu numele de cod “Ferrari”.

Aceste lucruri reafirma zvonurile populare deja, care sugerau ca Apple va lansa 3 modele de smartphone, in 2017. Potrivit traditiei Apple, cele 2 modele urmase ale actualei game, vor fi upgrade-urile directe ale iPhone 7 si iPhone 7 Plus. Design-ul radical, performanta extrema si cine stie ce alte briz-brizuri, vor fi insa rezervate pentru modelul de top, “Ferrari”.

Iphone-ul premium cu acest nume de cod (Ferrari), este asteptat sa apara ultimul si se pare ca va avea un design radical imbunatatit de tip “sandwich” – in intregime din sticla, fara margini evidentiate si display construit in tehnologie OLED. De asemenea, device-ul nu va avea un buton Home – cel putin nu unul fizic si va fi capabil de incarcare prin wireless.

Documentele “scapate” pe internet sugereaza de asemenea ca noul flagship premium al celor de la Apple va avea un display mai mare decat celelalte, care va dispune probabil si de o rezolutie mai mare.

Re-designul componentelor interne in cazul acestui model, este foarte posibil sa imparta efectiv partea electronica a device-ului (de la interior), in 2 parti principale, legate intre ele printr-un cablu de date.

Prima “unitate” electronica va contine chipset-ul de sistem A11, impreuna cu modulul de stocare, iar cea de-a doua unitate, va contine chip-urile de comunicare, precum wi-fi, bluetooth-ul si cel pentru retea.

Un alt zvon, ne spune ca numele “Ferrari” va fi acompaniat si de o alta culoare in gama de culori disponibile pentru exteriorul iPhone-urilor si anume “Ferrari Red”, care se va adauga la schemele de culori existente deja pe device-urile Apple si anume – Black, Jet Black, Rose Gold, Silver si Gold. Aceasta noua culoare (rosie) va fi disponibila pentru mai multe modele, nu numai pentru high-end-ul Ferrari.

Se pare ca si device-urile lansate anul trecut (iPhone 7s si iPhone 7 Plus) vor beneficia de aceasta noua schema de culori. In plus, documentele respective, au mai aratat si ca noile modele vor aparea sub numele de cod D20, D21 si D22, iar lansarea acestora se va face incepand cu a doua jumatate a anului 2017.

Destul de interesant, daca n-ar fi si de-a dreptul confuz, iPhone 7-le lansat anul trecut, purta si el numele de cod D20, in timpul dezvoltarii (inainte de lansare).

In ceea ce priveste “seriozitatea” celor care au facut scapate aceste documente pe internet, se stie despre cei de la Weibo, ca au mai lansat anumite zvonuri (dovedite reale la final), pentru ca fac parte din lantul de aprovizionare pe Asia de Est, al celor de la Apple.

0 Shares
You May Also Like