De ce sa apelati la ajutorul unui avocat online

0 Shares
0
0
0

Consultatiile on-line au inceput sa aiba din ce in ce mai multi adepti si la noi datorita comoditatii cu care se pot obtine informatiile de care are nevoie fiecare dintre noi. Pentru a-si atrage cat mai multi clienti, avocatii de exemplu incep sa isi faca reclama din ce in ce mai vizibile.

Consultatiile sunt gratuite, insa asta pentru a atrage clientii. Orice avocat online a devenit celebru si cunoscut datorita cazurilor pe care le-a castigat. Cu cat persoana inculpata este mai cunoscuta, cu atat si avocatul isi va capata in renume. Si daca va castiga procesul, cu atat mai mult.

Ca in orice caz cunoscut, presa are un rol esential, deoarece promoveaza, uneori chiar agresiv, cazurile vedetelor cunoscute, fie ele din showbiz sau oameni de afaceri cunoscuti, politicieni etc. Fie ca este vorba de acuzatie de trafic de influenta, de crima cu premeditare ori furt sau delapidare, cu cat clientul este mai cunoscut, cu atat va fi mai promovat de mass-media care va urmari cazul cu maxim interes.

Cel care va oferi presei declaratii este avocatul. Unii dintre avocatii cunoscuti aleg sa ofere consultatii in mediul on-line pentru a castiga teren cat mai mult si cat mai multi clienti. Pentru ca un client aduce cu el si bani, asta inseamna profit pentru avocat si notorietate ori castigarea procesului sau micsorarea pedepsei clientului, in functie de acuzatiile care i se aduc.

In functie de caz si de gravitatea acuzatiilor ce I se aduc clientului, un avocat poate castiga si cateva mii de euro sau chiar sute.

La un anumit punct atins, unii avocati deveniti deja celebri nu mai accepta cazurile care nu au o miza prea mare si care nu-i ajuta sa-si creasca notorietatea. In acest caz, spetele cu impact mai mic sunt acceptate de avocatii tineri care doresc sa se afirme si sa-si faca un nume.

Publicitatea este punctul de pornire

Indiferent de domeniu, publicitatea are un rol determinant. Cu cat aceasta este mai agresiva si mai intensa, cu atat si numarul clientilor unui avocat online va creste simtitor.

Avocatii aleg mediul on-line pentru a se promova, intermedierea discutiei in mediul on-line intre avocat si client fiind o metoda aflata la indemana tuturor celor care se descurca in manuirea calculatorului. Dar, avocatul trebuie sa fie cat mai convingator pentru a-l atrage pe client de partea lui.

Increderea oferita este primul pas pe care un avocat online trebuie sa-l faca pentru viitorii clienti. Increderea in fortele proprii nu trebuie sa-i lipseasca nici unui avocat daca doreste sa castige teren in fata altor colegi de-ai lui.

Onorariul avocatilor se stabileste in functie de complexitatea cazului, iar un proces poate dura si cativa ani. Probele la dosar sunt cele mai importante avand in vedere ca in baza acestora se stabileste verdictul si se construieste cazul.

0 Shares
You May Also Like