De ce să alegi K-beauty?

0 Shares
0
0
0

Frumusețea coreeană caută întotdeauna să se îmbunătățească pentru a satisface cerințele ridicate pentru produsele K-Beauty din întreaga lume! Mii de branduri de frumusețe concurează pentru a fi în top, dar brandurile K-Beauty rămân în fruntea lumii frumuseții.

De ce produsele de înfrumusețare coreene sunt mai bune decât alte produse? Sunt câțiva factori de care producătorii au știut să țină cont pentru a ajunge în sufletul consumatorilor și în topul preferințelor acestora.

Frumusețea naturală

A avea o piele sănătoasă, catifelată și strălucitoare a fost considerată a fi cea mai frumoasă, pentru coreeni, care pun accentul pe tot ce este natural.

Aceștia consideră că machiajele sofisticate ascund din trăsăturile femeilor și le umbresc frumusețea interioară. Astfel, s-au hotărât să ofere o șansă femeilor, de a fi frumoase, fără a mai pierde ore în șir la saloane de machiaj sau aplicând multe straturi de fond de ten pentru a-și ascunde imperfecțiunile.

Folosindu-se de tot ce dispune Coreea ca tradiție și ingrediente, aceștia au început să caute rețetele perfecte pentru a crea un ten fără cusur. Au făcut produse pentru hidratare, pentru curățare, anti-îmbătrânire, pentru acneea cu care multe adolescente se confruntă și multe altele pe care continuu le îmbunătățesc pentru a ajunge la înălțimea așteptărilor cumpărătorilor.

Produsele de înfrumusețare coreene folosesc formule mult mai blânde decât alte produse care se găsesc pe piață, datorită tradiției coreene de a folosi ingrediente naturale, unice și folosite de mai multe generații.

Printre aceste ingrediente regăsim:

Boabele de fasole Mung

Boabele de fasole Mung măcinate au fost utilizate în mod popular pentru a face săpun pentru față datorită proprietăților sale exfoliante și a conținutului ridicat de vitamina E.

Orezul

Orezul a fost folosit împreuna cu sarea de mare pentru a crea un scrub – un produs de curățare care lasă pielea femeilor curată și catifelată. De asemenea, ajută la tonifiere pentru a obține o piele fermă și suplă.

Ginseng

Ginsengul este plin de antioxidanți și are proprietăți anti-îmbătrânire și este utilizat într-o varietate mare de produse cu scopul de a preveni îmbătrânirea tenului și a le ajuta pe femei să pară mai tinere.

Ceaiul verde

Ceaiul verde are multe proprietăți medicinale datorită conținutului ridicat de antioxidanți. Calmează pielea și îi oferă un aspect fresh și sănătos.

Turmericul

Turmericul este un ingredient popular folosit în prepararea măștilor de față pentru a estompa semnele îmbătrânirii prin reducerea liniilor de expresie și a ridurilor.

Cultura coreeană pune accentul pe frumusețea naturală, indiferent de situație, astfel încât prioritatea numărul unu este obținerea unui ten perfect care nu mai are nevoie de alte produse de machiaj pentru a arăta impecabil.

Accesibilitatea

Un alt avantaj care plasează produsele cosmetice coreene în topul preferințelor consumatorilor este prețul accesibil la care se comercializează. Deși s-au investit fonduri uriașe în cercetare și în definirea rețetelor ideale pentru efecte cu adevărat vizibile, coreeni au decis să mențină un preț rezonabil pentru produsele lor, astfel încât să ajute cât mai multe femei.

Coreenii cred în crearea produselor de înfrumusețare cu cea mai mare atenție la detalii și mereu asigură cumpărătorii de faptul că produsele lor sunt la cele mai înalte standarde de consum.

“Trupul omenesc este frumos numai în măsura în care oglindește sufletul.” –  Constantin Brâncuși

 

0 Shares
You May Also Like