De ce epilarea definitiva nu este tocmai definitiva?

De ce epilarea definitiva nu este tocmai definitiva?

0 Shares
0
0
0

Imaginea conteaza extrem de mult in zilele noastre, asa ca din acest motiv atat femeile cat si barbatii fac tot ceea ce le sta in putere pentru a avea o imagine perfecta.

Atat o femeie cat si un barbat care viseaza la o imagine perfecta, ar trebui sa opteze pentru epilarea definitiva, dat fiind faptul ca firele de par crescute in anumite zone ale corpului pot arata inestetic, si pot crea deasemenea senzatia de disconfort.

In ceea ce priveste epilarea definitiva, trebuie precizat faptul ca aceasta se realizeaza de regula la saloanele de infrumusetare, insa exista si persoane care isi cumpara pentru acasa un aparat epilare definitiva, pentru a se epila definitiv pe cont propriu.

Persoanele care isi doresc sa elimine odata pentru totdeauna firele de par nedorite, trebuie sa stie ca acest proces de epilare definitiva se desfasoara in mai multe sedinte (intre 6 si 12 sedinte), in functie de zona tratata.

Trebuie precizat insa faptul ca in foarte multe dintre cazuri, epilarea definitiva nu este tocmai definitiva, astfel ca si dupa terminarea procesului de epilare, mai raman anumite fire de par.

Ei bine, unul dintre motivele pentru care epilarea definitiva nu este tocmai definitiva este acela ca de cele mai multe ori, persoanele care isi doresc sa elimine odata pentru totdeauna firele nedorite de par, aleg la intamplare salonul la care merg sa se epileze. De cele mai multe ori, oamenii aleg salonul in functie de pret, fara a se gandi si la calitatea serviciilor de care vor beneficia.

Un alt motiv intemeiat pentru care epilarea definitiva nu este tocmai definitiva este acela ca foarte multe persoane nu consulta inainte un medic dermatolog, care sa le propuna cele mai bune solutii.

Exista persoane care au zone cu par hormonal, iar acesta este cu adevarat imprevizibil, asa ca persoanele care au un astfel de tip de par, pot da degeaba banii pe sedintele cu laser, pentru ca nu se stie niciodata cand parul va putea sa creasca.

Tinand cont de faptul ca epilarea definitiva se face la foarte multe saloane si centre de infrumusetare, se poate ca oamenii sa nu aleaga salonul ideal, iar medicul care se ocupa de epilarea definitiva sa nu aleaga bine aparatul de epilare. Se stie faptul ca fiecare tip de piele difera, asa ca specialistii trebuie neaparat sa tina cont de acest aspect.

Un alt detaliu foarte important este acela ca anumite persoane nu respecta indicatiile medicului, si nu respecta nici numarul de sedinte sau regulile de care este extrem de important sa tina cont intre sedintele de epilare.

In aceste conditii este cat se poate de firesc faptul ca firele de par vor incepe sa creasca din nou odata cu trecerea timpului, ceea ce inseamna ca epilarea definitiva trebuie reluata.

Asadar, intr-o lume in care imaginea conteaza atat de mult, si femeile dar si barbatii opteaza pentru epilarea definitiva, pentru a elimina firele nedorite de par. Exista insa situatii in care dupa cum se poate vedea, epilarea definitiva nu este tocmai definitiva.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Boswellia?

Ce este Boswellia?

Boswellia, cunoscuta si sub denumirea de incensa indiana, este un extract din plante preluat din arborele Bosrataia serrata.…
Citeste