De ce avem nevoie de amanet?

De ce avem nevoie de amanet?

0 Shares
0
0
0

Luand in calcul toate conditiile economice din prezent este evident ca ni se intampla uneori sau cel putin ni se poate intampla sa avem urgent nevoie de bani si sa nu gasim solutii pentru a ii putea obtine. Bancile ne ofera credit cu conditii impuse.

Dupa momentul in care un credit ajunge sa fie aprobat este nevoie de multe hartii si trebuie sa va aducem aminte ca dureaza destul de mult pana cand reusim sa obtinem creditul respectiv in fuctie de suma. Daca suma nu are macar 3 zerouri atuci este posibil sa nu ni se acorde creditul pentru ca bancile nu se complica cu sume atat de mici.

De asemenea, un imprumut la banca trebuie sa fie restituit si uneori e posibil sa nu avem posibilitatea de a plati aceste rate lunare. Se poate intampla si sa avem in casa diverse obiecte valoroase cum ar fi electronice ca telefoanele, tabletele si laptopurile. Ele pot sa fie valorificate in momentul in care avem o astfel de urgenta si le putem duce la o casa de amanet telefoane si astfel sa obtinem suma de bani de care vom avea nevoie.

La amanet primim banii pe loc iar telefonul pe care il lasam acolo este evaluat la valori corecte. De asemenea, un aspect tot atat de important este faptul ca la amanet oricum ar fi obiectele pe care le ducem vom putea restitui banii pentru a le recupera sau putem sa le lasam acolo si sa nu mai dam nimic inapoi.

Daca nu restituim sumele primite bunurile pe care le amanetam vor intra pe proprietatea caselor de amanet si le vom pierde dar de cele mai multe ori asta nu e o problema majora pentru ca de obicei vom duce obiecte pe care nu le mai folosim oricum si asta se intampla in special in momentul in care ducem telefoane sau electronice similare.

Se recomanda ca aparatele duse la amanet sa se afle in stare buna ori cat mai buna pentru  a putea obtine mai mult pe ele. Cand zicem stare buna facem referire la aspect dar si la modul de fuctionare. Telefoanele trebuie sa mearga bine si sa aiba si un aspect aproape perfect. Cu cat sunt mai multe zgarieturi ori exista si alte semne care sa indice deteriorarea si pretul va fi mai mic.

Inante sa ducem telefoanele la amanet noi va recomandam sa scoateti cardul de memorie si daca se poate sa il goliti in propriul calculator inainte de a da telefonul, sa stergeti si toate contactele care se afla in telefon si toate pozele sau filmuletele si tot ce are legatura cu informatiile voastre personale dar si sa goliti mesageria.

Va recomandam sa nu uitati sa va deconectati si de la toate conturile unde erati logat in telefonul respectiv, pe mail, pe facebook si pe alte conturi similare pentru ca cel care ia telefonul sa nu poata prelua controlul asupra lor.

Daca este posibil se recomanda sa dati si un reset pentru ca telefonul sa treaca pe setarile din fabrica si sa incercati sa stergeti aplicatiile.

0 Shares
You May Also Like