De ce nu este bine sa iti optimizezi singur site-ul?

De ce nu este bine sa iti optimizezi singur site-ul?

Atunci cand detii o afacere, cu siguranta iti doresti sa gasesti o modalitate prin care sa atragi un numar foarte mare de clienti spre firma ta, iar astfel vei sta si vei analiza toate oportunitatile.

Tinand cont de faptul ca foarte multe afaceri sunt promovate in mediul online, dar si de faptul ca din cate se poate observa, internetul este prezent si viitor pentru fiecare dintre noi, ai putea sa te gandesti serios sa iti promovezi firma in acest mediu.

Read More

Necesitatea optimizarii seo on page

Necesitatea optimizarii seo on page
Avand in vedere ca optimizarea unei pagini web a devenit din ce in ce mai utilizata datorita faptului ca in aceasta lume virtuala paginile web au aparut mai ceva decat ciupercile dupa ploaie, acest proces a devenit din ce in ce mai sofisticat iar motoarele de cautare impun restrictii severe.

Aceste masuri sunt luate in speranta ca astfel se vor cerne paginile web, reusind sa ajunga in topul paginilor motorului de cautare cele mai atractive pagini web din toate punctele de vedere. In cele ce urmeaza vreau sa va vorbesc despre una dintre componentele procesului de optimizare seo si anume optimizarea on page.

Read More