Cum se repara un touchsceen Samsung?

Cum se repara un touchscreen Samsung?

0 Shares
0
0
0

Desi cumpararea telefonului smart preferat costa de cele mai multe ori, mult mai mult decat ne dorim, uneori accidentele sunt imposibil de evitat si unele dintre aceste accidente pun serios in pericol functionarea dispozitivului. De foarte multe ori este nevoie sa se inlocuiasca ecranul tactil sau sa se faca alte reparatii la un smartphone, din cauza unui scurt moment de neatentie.

Daca sunteti in situatia in care trebuie sa schimbati un touchscreen Samsung nu va faceti foarte multe griji. Aproape in toate magazinele pot fi gasite aceste ecrane si toate service-urile care se ocupa de reparatii vor putea sa vi-l puna.

Daca ecranul telefonului Samsung prezinta zone fisurate si crapaturi il puteti inlocui cu un ecran nou foarte usor, mai exact mult mai usor decat va imaginati. Inainte de a il schimba este important sa intelegeti cum este structurat un ecran tactil. De exemplu touchscreenu-ul unui Samsung Galaxy S4 este format din stratul exterior confectionat din sticla si ecranul tactil Super AMOLED capacitiv.

Senzorul tactil este integrat in touchscreen-ul AMOLED si nu se poate suprapune cu el, asa cum se intampla in cazul altor telefoane cu ecran tactil. Stratul din sticla si ecranul tactil se unesc ermetic unul cu celalalt si astfel se formeaza un display foarte subtire care are o greutate cat mai redusa.

[adsenseyu1]

Daca display-ul telefonului Samsung Galaxy S4 se deterioreaza se poate alege schimbarea sticlei sau atat a sticlei cat si a ecranului tactil. Pentru a afla preturile pentru ecrane tactile potrivite modelului de Samsung pe care il detineti este indicat sa va uitati pe internet si sa analizati cat mai multe oferte sau sa urmati pur si simplu link-ul de mai sus.

Pentru telefoanele Samsung, dificultatea de a inlocui ecranul este in stransa legatura cu modelul de telefon.

Montarea unui ecran nou pentru un Samsung Galaxy S4 poate sa fie dificila si din cauza celor doua elemente din care este compus si care se suprapun ermetic. Este nevoie de unelte speciale si de o indemanare buna pentru a putea separa ecranul AMOLED de sticla.

Daca vreti sa inlocuiti tot display-ul atunci situatia se schimba, intreaga operatiune fiind mult mai simpla pentru ca cele doua straturi nu mai trebuie alipite. Sunt si situatii nefericite in care incercarile de a inlocui ecranul tactil sau sticla unui telefon marca samsung esueaza lamentabil.

[adsenseyu1]

Daca va aflati in aceasta situatie trebuie sa cumparati un ansamblu nou sau un ecran tactil nou si sa incercati din nou operatiunea de inlocuire. Cel mai simplu ar fi sa va adresati unor persoane specializate in asa ceva pentru a evita neplacerile ulterioare.

Telefoanele Samsung sunt in topul celor mai utilizate telefoane care merg pe sistemul de operare Android. Telefoanele Samsung se fac remarcate prin durata mare de viata si performantele pe care le pun la dispozitia cumparatorilor si fiind niste dispozitive atat de utilizate numarul de accidente in care sunt implicate este tot mai mare. Fie ca va cad din mana sau sunt atinse intamplator cu obiecte dure, telefoanele pot sa se deterioreze.

Primul telefon care a utilizat tehnologia ecranului capacitiv este iPhone si, desi la inceput numarul de cumparatori era mic, astazi sunt printre cele mai cautate dispozitive mobile.

0 Shares
You May Also Like