Cum se face optimizarea SEO intr-un articol?

0 Shares
0
0
0

Cum se face optimizarea SEO intr-un articol?
Scrierea articolului.

Cat costa o optimizare seo profesionala? Poti afla intrand pe DanBradu.com!
•    Asigura-te ca articolul este scris corect gramatical, fara greseli de ortografie.
•    Da un nume sugestiv articolului tau.
•    Imparte-l in paragrafe scurte, cu sub-header-ele de rigoare.
•    Foloseste cele mai importante cuvinte cheie si fraze cheie, daca se poate la inceputul articolului, in primele paragrafe.
•    Nu folosi din abundenta cuvinte sau fraze cheie. Acestea trebuie dispuse in mod aleator, in text, pentru un mod de citire natural al articolului respectiv. Densitatea recomandata pentru cuvintele sau frazele cheie, este de maxim 1-3%.
•    Include cele mai importante cuvinte cheie in titluri si subtitluri.
•    Daca este posibil, atribuie acestor cuvinte cheie caractere bold sau italice.
•    Daca titlul include cuvantul cheie principal, primele paragrafe ar trebui sa il contina de asemenea. Pentru acest lucru, incearca sa incepi articolul cu o intrebare. Daca poti introduce cuvantul cheie, tot ceea ce iti mai ramane de facut este sa-i atribui caractere bold (sa-l bolduiesti). Aceasta va pune in evidenta cuvantul respectiv si va avea un efect important in algoritmul google, ce va scana articolul.
•    Cuvantul cheie poate fi prezent si in ultimele sau in ultimul paragraf, pentru o evidentiere mai buna.
Include hyper-linkuri in articolul tau.

[adsenseyu1]

Hyperlink-urile reprezinta de fapt linkuri catre alta pagina web, relevanta pentru tipul tau de topic. Poti sa evidentiezi un anumit cuvant sau fraza, adaugand la acestea o adresa web, spre care doresti un link.

Asigura-te ca fiecare link duce catre un website de calitate, cu un ranking ridicat, ce ofera informatii detaliate si o navigare placuta si usoara pentru vizitatori.

Construieste linkuri in articol.

Chiar daca ai scris un articol excelent, trebuie ca lumea sa il cunoasca, acesta necesita vizitatori (cititori). Simplu, da share la un articol de-al tau pe pagina de Facebook, Twitter sau Tumblr si incurajeaza-ti prietenii sau cunostintele sa-l posteze si ei prin aceleasi retele de socializare.

Transformarea cuvintelor sau a frazelor cheie in linkuri pe care se poate efectua click de mouse, pentru a pune in evidenta si mai mult cuvintele cheie, ar trebui facuta la inceputul si la sfarsitul unui articol, unde cuvintele cheie ar trebui sa fie localizate in general.

[adsenseyu1]

Usureaza procesul de sharing al contentului.

Cu cat mai mult Google Search va gasi content si pe alte site-uri (despre topicurile tale), cu atat mai mult va da un rang mai mare propriul tau site. De aceea, referintele despre articolele tale pe alte pagini web, sunt foarte importante, acestea pot creste in mod semnificativ ranking-ul in motoarele de cautare.

Ideea de baza este sa castigi mai multa vizibilitate si cat mai mult trafic, pentru propriul site. Aceasta inseamna ca pagina ta trebuie sa contina materiale interesante pentru vizitatori.

Asigura-te ca ceea ce contine pagina este relevant, interesant si foarte corect din punct de vedere gramatical. Aceste lucruri vor face ca pagina ta sa fie apreciata de catre o persoana reala, care va intra prima data pe site si cu siguranta, aceasta va reveni pe site, daca va gasi toate aceste atribute de care vorbeam mai sus, indeplinite.

Foloseste sentinte scurte. Cititorul online este “lenes” de cele mai multe ori. Pentru a-l ajuta sa iti citeasca articolele mai usor si mai rapid, pastreaza frazele scurte si incearca sa limitezi paragrafele la doar 2 sau 3 linii.

0 Shares
You May Also Like