Cum iti poti perfectiona tehnicile de coafare

0 Shares
0
0
0

Fie ca esti un incepator cand vine vorba de hair styling sau un profesionist, trebuie sa tii pasul cu tot ce se poarta in materie de coafuri, de aceea oricine este pasionat de aceasta meserie are nevoie de un cap de practica pentru salon pe care sa poata incerca tot ce ii trece prin minte, pana iese perfect.

Capetele de practica sunt manechine folosite de studentii de la scoala infrumusetare dar si de stilistii experimentati pentru a perfectiona diferite tehnici de coafare. Aceasta practica este o parte cruciala a instruirii.

Alegerea unui cap de practica poate deveni o experienta coplesitoare. Alegerile variaza in functie de nevoia fiecaruia. De exemplu, este posibil sa ai nevoie de un manechin pentru un examen, o competitie sau pur si simplu sa inveti tehnici noi. Acest articol te va ajuta sa cumperi tipul de cap coafor potrivit de care ai nevoie.

Capul manechinului vine intr-o varietate de tipuri de par; de exemplu par uman, par de animale sau par sintetic, precum si o combinatie de par cunoscuta sub numele de amestecuri. Aceste capete sunt clasificate prin lungimea parului, culoare, tip si etnie. Acestea ajuta studentul sa practice pe o gama larga de tipuri de par pe care le vor intalni in saloanele de coafura din viata reala.

Costul principal al capului de manechin este costul parului, in functie de tip: uman, animal sau sintetic.

Al doilea factor cel mai important este lungimea parului. Exista doua moduri de a masura lungimea. Calea populara este de la coroana pana la varfuri. Cea de-a doua cale este de la frunte pana la varfuri. Impreuna cu lungimea parului, densitatea si stratificarea se adauga la cost. Manechinele mai putin costisitoare au de obicei par mai putin dens.

Ei bine, acesti factori sunt printre cei mai importanti. Ei trebuie luati in considerare atunci cand doresti sa iti achizitionezi un cap de practica. Este foarte important sa stapanesti bine tipurile si tehnicile de coafura pe orice tip de par, inainte de a coafa o persoana. De aceea este recomandat sa iti cumperi cap de practica cu tipuri de par diferite, pentru a perfectiona toate tehnicile de tuns si de coafat pe orice tip de par.

 

 

0 Shares
You May Also Like