Chlorella - alga verzuie cu super proprietati

Chlorella – alga verzuie cu super proprietati

0 Shares
0
0
0

Oamenii din ziua de azi nu mananca suficiente fructe si legume, iar acest lucru devine si mai raspandit cu fiecare noua generatie. Vestea buna este ca exista solutii pentru aceste probleme, iar o solutie este Chlorella, o alga verde care contine un pumn imens de substante nutritive.

Chlorella este un pachet complex pentru o nutritie completa. Avand in vedere ca este o forma de viata simpla, adesea este denumita multivitamina naturii. Nutrientii din Chlorella sunt de necontestat, si toate proprietatile sale naturale sunt renumite, deoarece furnizeaza o gama larga de beneficii, in timp ce lupta cu numeroase boli si afectiuni.

Chlorella are beneficii care te ajuta sa pierzi in greutate. Este foarte saraca in calorii, dar este un aliment complet nutritional, astfel incat consumarea acestui aliment te poate ajuta sa scapi de poftele alimentare.

Acest lucru se intampla pentru ca oamenii resimt senzatia de foame atunci cand organismul este hranit cu alimente sarace in nutrienti. In plus, atunci cand inlocuim alimentele slab nutritive cu superalimente, cum ar fi Chlorella, organismul tinde sa tanjeasca mai putin dupa fast food, deoarece se simte hranit.

Chlorella promoveaza productia de bacterii probiotice de-a lungul sistemului digestiv. Acest lucru este esential pentru o buna digestie si starea generala de sanatate.

Chlorella este plin de vitamine si minerale

Chlorella este bogata in vitaminele A, B1, B2, B6, B12, C si E. Chlorella furnizeaza aceste substante nutritive intr-un pachet alimentar intreg, care este mult superior fata de orice formula sintetica. Fii constient, totusi, ca multi experți spun acum ca vitamina B12 din Chlorella nu este absorbita de organism, astfel incat vei fi nevoit sa o iei din alte surse.

Minerale. La fel ca cele mai multe legume de culoare verde inchis, Chlorella vine la pachet cu magneziu, element extrem de benefic, care imbunatateste nivelul de zahar din sange, sanatatea inimii, sanatatea mintala si relaxarea. Chlorella contine, de asemenea, alte minerale importante, cum ar fi potasiu, fier si calciu.

Aminoacizi. Chlorella este o sursa bogata de proteine, cu un continut echilibrat de aminoacizi importanți, pe care organismul nu-i poate produce.

Aceasta alga verzui-albastra, de apa dulce, stimuleaza energia, sustine pierderea in greutate, imbunatateste aspectul pielii si ajuta la detoxifierea de metale grele cum ar fi plumbul și mercurul din organism.

Chlorella are o culoare verde, din cauza concentrației ridicate de clorofila, si poate fi consumata sub forma de pulbere sau pastile, fiind usor sa o introduci in dieta ta.

0 Shares
You May Also Like