Ce sa faci cand nu iti mai gasesti telefonul

Ce sa faci cand nu iti mai gasesti telefonul

0 Shares
0
0
0

Sunt mai multe situatii in care poti sa nu iti mai gasesti telefonul. Una ar fi cand este furat dar pot fi si altele cum ar fi, ca ati pierdut telefonul printre pernele de la canapea. Sfaturile noastre va for fi cu siguranta utile.

Cei dintre voi care ati facut asigurare telefonica vor avea probabil nevoie de un numar de infractiuni pentru a face o plangere, care este un alt motiv pentru a inregistra furtul. Si daca ati asigurat telefonul, veti dori, desigur, sa contactati compania de asigurari cat mai curand posibil.

Gasiti de la distanta dispozitivul

Dupa cum s-a mentionat in toate articolele de reclama la telefoane, puteti utiliza functia Gasiti dispozitivul meu sau Gasiti iPhone-ul meu pentru a vedea unde este telefonul dvs. si dezactivati-l de la distanta daca este necesar.

Indiferent daca utilizati instrumentul Android sau iOS, optiunile sunt in general aceleasi. Daca aveti un alt dispozitiv Android sau iOS, il puteti utiliza pentru a urmari dispozitivul lipsa; daca nu, mergeti pe Internet si urmariti de acolo. Din nou: Nu te confrunta cu criminalul daca telefonul tau a fost furat.

Veti vedea ca aveti optiuni pentru a face telefonul sa sune, daca este pierdut undeva in casa. De asemenea, puteti bloca de la distanta ecranul, daca credeti ca este posibil sa fi fost deblocat cand l-ati lasat sau sa stergeti de la distanta dispozitivul. Aceasta este cea mai sigura optiune; asigurati-va ca ati facut copii de siguranta.

Verificati-va conturile online

Chiar daca credeti ca telefonul dvs. este bine protejat impotriva accesului neautorizat, merita sa va verificati diferitele aplicatii si conturi pe un laptop sau pe alt telefon, pentru a va asigura ca nimeni nu le acceseaza.

Din fericire, majoritatea aplicatiilor, in special cele care contin informatii sensibile, va vor avertiza in legatura cu incercarile neautorizate de accesare a contului dvs. Pe Facebook, de exemplu, puteti vedea autentificarile curente pe aceasta pagina – daca exista una pe care nu o recunoasteti sau daca vedeti telefonul furat sau pierdut in lista, puteti sa dati clic pe cele trei puncte spre dreapta, apoi pe Deconectati-va. Alternativ, dati clic pe Deconectati-va din toate sesiunile pentru a elimina orice alte dispozitive conectate la conturile dvs. O multime de alte conturi online va permit sa faceti acelasi truc, inclusiv Google si Twitter.

Daca telefonul dvs. este protejat de un ecran de blocare, nu trebuie sa aveti prea mult griji in ceea ce priveste accesul la conturile dvs., dar este mai bine sa fiti in siguranta decat sa va pare rau. Pentru o mai buna liniste a mintii, este posibil sa doriti sa schimbati parolele de pe conturile dvs. cheie, deci daca cineva ar trebui sa aiba acces la telefonul pierdut sau furat, acestea vor fi inca blocate.

Acestea sunt cateva idei benefice insa in momentul in care vrei sa obtii mai multe solutii si sugestii iti recomandam sa accesezi Bee’s Blog loc in care vei gasi cu siguranta toate informatiile de care ai nevoie.

0 Shares
You May Also Like