Ce poti face in Egipt

Ce poti face in Egipt

0 Shares
0
0
0

Atunci cand gasesti oferte de vacante in Egipt all inclusive ar trebui sa nu le ratezi din motive evidente. Un exemplu de astfel de oferta este de la King Tut Resort Hurghada Egipt unde preturile si conditiile sunt superbe. Cele mai multe hoteluri si pensiuni din Egipt au oferte all inclusive de nerefuzat si ar trebui sa profiti cat mai mult de acest lucru. In plus, daca pelci cu familia poti avea reduceri mari in functie de numarul de persoane din grup. Nu este greu sa te simti bine aici daca tii cont de sfaturi.

Assuan

Acasa la faimosul baraj din Aswan, cunoscut de poporul nubian indigen din regiune, care a fost mutat doar pentru doar pentru a fi salvat si pentru a putea conserva alaturi de el populatia de aici, este un loc superb de vizitat. Cultura si limbajul lor se va duce cu timpul totusi, Aswan si mediul sau uimitor care iti prezinta viata la sate, excursiile felucca si pietel sunt e o necesitate atunci cand va indreptati aceasta zona, frumosul sud Nubian.

Abu Simbel

Construite de Ramses al II-lea, aceste temple au fost complet dezmembrate si reconstruite cand a fost construit Damul Aswan si dupa ce lacul Nassar a inundat tot. Acum este sculptat in fata stancii si tunelurile sunt in colina. Oamenii se aduna aici anual, in jurul perioadei 22 octombrie si 22 februarie, pentru a vedea cum rasaritul de soare lumineaza doar sferturi din statui, lasand restul in umbra zelului intunericului, Ptah.

Sharm el Sheik

Un tinut arid cu infrastructura tot mai extinsa, in care nu se poate cultiva nimic, Sharm El Sheikh este plin de statiunile all inclusive si de oferte de vacanta. Poti face totul aici si ai cele mai bune preturi, dar daca vrei altceva iti recomandam si Dahab, un loc mult mai putin dezvoltat pe care il recomandam ca o alternativa.

Sinai

Incepand cu rascoala din 2011, masurile de securitate au devenit mai stricte – campingul in Desertul Alb este un drum liber partial, asa cum se intampla si in mijlocul Peninsulei Sinai (dar acesta a fost un drum liber pentru mai mult de un deceniu). Companiile de vacanta sunt constiente de acest lucru, motiv pentru care va recomandam sa va rezervati calatoria prin cineva cu o cunoastere aprofundata si actualizata a regiunii.

Hotelurile gigantice pe vapoare

Pe langa cele uriase de pe nil Nil, multe dintre ele avand inregistrari dubioase despre mediul inconjurator, exista linii imense care incep din Alexandria si Port Said. Viteza maxima este in timpul celor mai reci luni din octombrie pana in mai, daca doriti sa evitati atacurile ce pot avea loc in locurile importante.

Trekking cu camilele

Toata lumea vrea sa faca asta, dar trebuie sa stii ca multe dintre camile sunt maltratate, neingrijite si suprasolicitate. Daca arata scheletic sau sunt slabe, atunci nu le folositi. Si daca nu sunteti multumiti de modul in care sunt tratate, spuneti ghidului dvs. de turism. S-ar putea sa apara unele disensiuni – dar este important sa stie ca  bunastarea animalelor nu este luata in calcul.

0 Shares
You May Also Like