Caracteristicile de inalta tehnologie ale telefoanelor iPhone

0 Shares
0
0
0

Caracteristicile de inalta tehnologie ale telefoanelor iPhoneEsti in cautare achizitionarii unui display iPhone? Vrei doar sa schimbi un display iPhone? Noi iti oferim rezolvarea acestor probleme. Tot ce trebuie sa faci este sa intri pe Magazingsm.ro pentru a vedea oferta propusa de cei de la magazingsm.ro.

Un punct deosebit de revelator in timpul anuntului pentru noile iPhone-uri s-a legat, in principal, de numeroasele imbunatatiri in ceea ce priveste afisarea, precum IPS foto aliniate, pixeli de tip Dual Domain si polarizor imbunatatit.

Interesant, insa acestea chiar nu inseamna foarte mult pentru ca testele de laborator sunt cele care determina daca Apple chiar a imbunatatit performantele de afisare sau totul este doar o strategie de marketing. Acest lucru il vom afla imediat. In orice caz, e important ca Apple doreste ca toata lumea sa stie faptul ca pentru ei performantele de afisare sunt importante si ca au muncit din greu pentru a imbunatati display-urile de pe noile iPhone-uri. Si chiar au facuta asta.

[adsenseyu1]

Sapphire

Utilizarea safirului pentru a face display-urile iPhone rezistente la zgarieturi a fost unul dintre cele mai discutate zvonuri in anii trecuti si asta pentru ca Apple a investit aproape 600 de milioane de dolari pentru a construi o fabrica in Arizona.

Probabilitatea ca safirul sa fi aparut pe iPhone 6 era apropiata de zero deoarece ar mai fi trebuit cel putin un an ca totul sa se uneasca asa cum trebuie. Este important de retinut ca safirul prezinta unele dezavantaje dincolo de costurile mari si complexitatea producerii. Cea mai importanta problema legata de performanta display-ului se refera la faptul ca safirul are o reflexie dubla fata de sticla (ca urmare a principiilor opticii), asa ca va fi mai greu de citit de pe ecranele safir in lumina ambientala pronuntata.

Acesta ar putea fi unul dintre motivele pentru care Apple Watch editia sport prezinta un capac de sticla si nu safir ca la alte modele, deoarece este mult mai probabil sa fie utilizat neprotejat in lumina ambientala ridicata din aer liber.

[adsenseyu1]

Un alt motiv este faptul ca in timp ce safirul este foarte greu, acesta este, de asemenea, si foarte fragil si, prin urmare, predispus la rupere sau spargere, cel mai frecvent in conditiile practicarii unui sport. Prin urmare, daca mie mi s-ar oferi posibilitatea de a alege, as alege un capac de sticla care sa aiba o vizibilitate mai buna si protectie impotriva spargerii sau ruperii. Altii ar putea considera ca protectia impotriva zgarieturilor este mult mai importanta.

Pentru a examina performanta display-urilor oricarui iPhone trebuie realizate niste teste si masuratori destul de in profunzime, pentru a determina cum au fost imbunatatite cele mai recente display-uri LCD.

Calitate display-urilor trebuie luata foarte in serios si trebuie efectuate analize obiective bazate pe teste de laborator si masuratori detaliate, precum si teste de vizualizare extensive atat cu modele de testare, cat si cu imagini si fotografii-test.

0 Shares
You May Also Like