5 motive pentru a apela la serviciile rent a car

0 Shares
0
0
0

Atunci cand vrei sa pleci in vacante si calatorii si te intrebi care este cea mai buna varianta, recomandarea noastra este sa apelezi la rent a car Cluj. Iti oferim mai multe motive pentru care aceasta se va dovedi cea mai buna decizie.

Masina ta nu se mai uzeaza

Faptul ca masina ta nu se mai uzeaza este un avantaj considerabil pe care il ai doar atunci cand apelezi la firmele de inchirieri auto. Este recomandat ca in momentul in care pleci in concedii pe distante mari sa iei in calcul colaborarea cu o astfel de companie. Masina ta va ramane in garaj sau in parcare, in timp ce tu uzezi pe drumurile accidentate din tara masina unei firme de inchirieri.

Astfel, nu mai este necesar ca dupa concediu sa mergi cu masina in service pentru a verifica ce s-a stricat pe drumurile pline de gropi de la noi. Asta nu inseamna ca daca ai inchiriat o masina nu trebuie sa ai grija de ea, insa responsabilitatea servisarii ulterioare nu iti ramane tie.

Poti alege un model de masina mai mare decat cea pe care o ai

Daca apelezi la servicii de rent a car, poti alege o masina de dimensiuni mai mari in care sa incapa cu usurinta tot grupul cu care calatoresti. In felul acesta vei reusi sa obtii cele mai mari avantaje. Daca ai o masina mica, numai buna pentru oras, probabil ca nu vei avea suficient spatiu in care sa iti introduci si bagajele, de unde rezulta faptul ca va trebui sa te inghesui sau sa pui ceilalti pasageri sa tina in brate diverse lucruri. Daca ai un grup format din mai multe persoane decat locurile din masina, recomandarea este sa nu ii pui sa se tina in brate unii pe altii pentru ca exista riscul de a lua amenda, si in plus, in momentul unui accident pasagerii nu vor fi protejati. Poti inchiria o masina cu numarul de locuri de care ai nevoie.

Poti inchiria masini cu sofer

Daca in calatoria ta vrei sa te bucuri de peisaje si sa te relaxezi iar condusul nu este pe lista, insa nu te incanta nici varianta in care va trebui sa mergi cu transportul in comun, cea mai buna varianta in sensul acesta este sa te orientezi catre o masina cu sofer. Chiar daca vei plati mai mult, ai la dispozitie o persoana cu experienta care stie exact cum este traficul si cum sa se plieze pe conditiile existente, nu se enerveaza si se comporta exemplar pe tot parcursul calatoriei.

Oferte speciale

Atunci cand inchiriezi o masina poti beneficia de o gama variata de oferte speciale in functie de perioada si sezon. Daca inchiriezi pe o perioada mai lunga, pretul zilnic al masinii este mult mai mic decat atunci cand inchiriezi, de exemplu, pentru doua zile.

Poti testa masina preferata

Daca ai o masina preferata pe care intentionezi sa o cumperi in viitor, recomandarea noastra este sa o testezi mai intai inchiriind-o de la o firma rent a car.

Aceste motive pentru a apela la rent a car sunt unele dintre argumentele de baza ale persoanelor care calatoresc anual cu masini inchiriate.

0 Shares
1 comment

Comments are closed.

You May Also Like

Totul despre diagnoza auto

Pentru cei care nu stiu, diagnoza auto reprezinta totalitatea operatiilor ce constau in verificari si masurari, care sunt…
Citeste