Sa analizam un display Allview

Sa analizam un display Allview

0 Shares
0
0
0

Display-urile de la Allview sunt de foarte buna calitate. Un display telefon mobil este o componenta de baza a oricarui smartphone, pentru ca reprezinta afisajul, iar dintre calitatile pe care le analizam la un display sunt: rezolutia, densitatea pixelilor, acuratetea culorilor.

Iar daca analizam calitatile unui display marca Allview avem urmatoarele date: rezolutia este specifica fiecarui display Allview in parte. Apoi densitatea pixelilor care este redata in cifre trebuie sa fie analizata de catre clienti, care pot compara modelele intre ele. Culorile le putem aprecia cand facem poze.

Display-urile Allview sunt cu touchscreen, fiind tehnica cea mai cunoscuta si folosita pentru o functionare tactila, iar display-ul are recomandari stricte pentru utilizare. Trebuie utilizat corect, trebuie intretinut si reparat in cazul unor deteriorari, trebuie protejat cu o husa, sau geam de protectie, in service daca se ajunge, se poate inlocui.

Apoi vorbim despre tempered glass, adica o sticla temperata, prin care display-ul poate fi protejat, este o sticla care nu trebuie sa lipseasca de pe ecranul unui smartphone, chiar daca veti citi sau auzi ca display-ul Allview este foarte rezistent, nu cred ca ati dori sa il testati si sa observati ca nu este asa.

Cel mai indicat este sa il protejati cu aceasta sticla temperata, folosita si la geamurile autoturismelor sau locuintelor, de exemplu. Putem spune ca este o completare a ecranului, dar de fapt este o necesitate, pentru ca foarte multi posesori de Allview nu sunt intotdeauna atenti cu smartphone-urile si pot sa le scape, chiar sa le tranteasca sau loveasca, si nu pot avea pretentia ca acestea sa fie ca si noi. Display-urile vor fi primele afectate dupa accidente sau socuri mecanice, deci este mai indicat sa aiba protectie in plus.

Daca analizam preturile display-urilor Allview nu putem spune ca sunt exagerat de mari, dimpotriva sunt niste preturi accesibile oricarui buzunar, si in cazurile in care apare o defectiune mai grava se prefera varianta inlocuirii display-urilor cu unele noi, mai ales daca va faceati griji ca nu mai sunteti in garantie, nu va speriati pentru ca va puteti cu siguranta permite sa cumparati un display nou, care face din smartphone-ul deteriorat Allview unul care functioneaza ca si cum ar fi nou, pentru ca ati folosit o piesa noua.

De aceea, mai intai cautati un display printre numeroasele oferte de preturi, cel de care aveti nevoie pentru modelul dumneavoastra de smartphone, si solutia de inlocuire in service cea mai accesibila.

Nu sunt prea multe lucruri de discutat si analizat, cele de baza se refera la rezolutie, la pixeli si la culori.

Daca aveti cele trei functii de maxima calitate, cat mai potrivite pentru nevoile dumneavoastra, cu siguranta veti fi multumit cu gama Allview, care sunt smartphone-uri performante, de noua generatie, la preturi foarte accesibile, si de aceea si in service-uri, in caz de deteriorare, si in afara garantiei, display-urile vor fi inlocuite cu un buget relativ mic, dar cu satisfactia ca aveti un smartphone perfect functional, care poate fi folosit o perioada lunga de timp.

0 Shares
You May Also Like