De ce avem nevoie de servicii de repatriere?

De ce avem nevoie de servicii de repatriere?

0 Shares
0
0
0

In cazul in care se intampla evenimentul nefericit ca opersoana draga sa moara intr-un alt stat veti avea nevoie de servicii de repatriere si de transport funerar international .

Din ce in ce mai multi oameni au dorinta de a se intoarce in patria lor in caz de deces. Vechea zicala se aplica in acest caz: acasa este locul unde ne este sufletul. Cu diversitatea etnica, care se extinde, exista un numar tot mai mare de oameni care doresc sa-si repatrieze decedatii.

Pentru multi, cheltuielile de transport funerar pot fi restrictive si prohibitive. De prea multe ori, familiile sunt socate de costurile de transport maritim internationale care depasesc cu mult mijloacele aeriene de transport.

Avand in vedere ca aprobarea consulatului este obligatorie, prima intrebare pe care o familie trebuie sa o puna unui furnizor de servicii funerare este: “Sunteti un expeditor cunoscut?” Daca raspunsul lui este “nu”, treceti mai departe, pentru ca  probabil nu au suficienta experienta pentru a transporta decedatii international si pentru a ii plasa in avioane.

Tara care va primi decedatul trebuie sa aprobe toate transporturile si regulamentele internationale de inmormantare. Cerintele trebuie sa fie specifice si clar definite.

De asemenea, este esential ca pretul obtinut pentru serviciile de transport funerar international sa fie pentru intreb serviciul. Asigurati-va ca pretul obtinut este complet si fara costuri suplimentare. Increderea si experienta sunt atat de importante in alegerea unui furnizor international de servicii funerare.

Agentiile funerare pot sa  ofere servicii de transport maritim de inmormantare a ramasitelor umane in unele state sau in intreaga lume, oriunde si oricand. Inclusiv repatrierea obiectelor personale, ingroparea si incinerare sau urne pentru cenusa. Sunt unele agentii care vor ramane cu dvs. in intregul proces de livrare  si vor avea grija de toate detaliile complicate avand de asemenea o abordare eficienta din punct de vedere al costurilor.

Transportul funerar la nivel mondial va va ajuta sa respectati dorintele celor dragi de a fi ingropati acasa si veti lucra rapid pentru a trimite decedatul inapoi la locul de origine sau pur si simplu la domiciliul unei alte rude.

Administratorii de servicii funerare si furnizorul de servicii profesionale de transport vor organiza aranjamente internationale de calatorie si vor avea o relatie bine cunoscuta cu transportatorii aerieni necesari. In general, acestia sunt capabili sa elaboreze preturi reduse si sa verifice disponibilitatea intr-un timp scurt, cu cunostinta ca timpul este esential atunci cand se transporta ramasitele umane.

Nu vreti sa apelati pe cineva care aborda o metoda gresita si costisitoare de transport a decedatului. De indata ce vorbiti cu cei de la pompele funebre, veti sti fara indoiala ca atat voi cat si cei dragi suneti pe maini bune si lucrati cu  persoane experimentate.

Prin experienta lor practica, inteleg cum sa faca lucrurile asa cum trebuie si cum sa mentina cheltuielile mici. In plus, cele mai multe agentii funerare lucreaza impreuna cu casa de inmormantare sau cu reprezentantul pe care il alegeti in tara de destinatie, pentru a va asigura ca totul va merge bine de indata ce persoana decedata va ajunge acasa,  si astfel veti fi siguri ca totul va fi acoperit si veti fi lipsit de stres.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Boswellia?

Ce este Boswellia?

Boswellia, cunoscuta si sub denumirea de incensa indiana, este un extract din plante preluat din arborele Bosrataia serrata.…
Citeste