Cum poți aprofunda mai ușor cunoștințele din domeniul analizei de business?

0 Shares
0
0
0

Specialiștii preconizează că în anul 2018, domeniul analizei de business se va afla preponderent în creștere în ceea ce privește mediul de afaceri. În fond, rolul pe care îl îndeplinește un business analyst în cadrul unei companii este extrem de important atât la nivel strategic, cât și la nivel tactic.

Compania Edu Eupc pune la dispoziția celor pasionați de business analysis două tipuri de cursuri acreditate de ILM (Institute of Leadership and Management) din UK: Analiză de Business Fundamentals și Analiză de Business Advanced.

Cu siguranță că fiecare business analyst care dorește să avanseze în carieră ar trebui să aprofundeze cât mai bine toate noțiunile de bază și, bineînțeles, să fie mereu la curent cu toate noutățile din cadrul acestui domeniu.

Următorii pași pentru reușita profesională: Analiză de Business Advanced

Dacă îți dorești să aprofundezi cunoștințele avansate din domeniul analizei de business, optează pentru singurul curs din România care este certificat de ILM – cel oferit de compania Edu Eupc, și anume: Analiză de Business Advanced.

Cui i se adresează acest curs?

Cursul de analiză de business Advanced este potrivit pentru toți cei care activează în acest domeniu și au de a face cu extragerea, analiza, documentarea sau verificarea cerințelor.

Așadar, datorită dinamismului care există în domeniul analizei de business, indiferent de poziția pe care o persoană o ocupă în organigrama companiei (product owner, manager de proces, manager de proiect, analist de business, analist de sistem ș.a.m.d), aceasta va avea mereu nevoie de acumularea unor noi cunoștințe sau de aprofundarea noțiunilor elementare, a instrumentelor și a tehnicilor care fac obiectul de studiu al acestui domeniu.

De ce să te înscrii la acest curs?

În primul rând, ai oportunitatea de a participa la singurul curs de BA Advanced care este acreditat de către Institute of Leadership and Management UK.

În al doilea rând, după absolvirea cursului vei dobândi o diplomă ILM care atestă cunoștințele în acest domeniu și care este, în mod evident, recunoscută în industrie.

Un alt motiv pentru care să participi la acest program este ocazia de a învăța după metoda inovatoare a Barbarei Carkenord, unul dintre fondatorii acestei discipline la nivel internațional.

De asemenea, un alt avantaj rezidă în faptul că vei înțelege cu adevărat conceptele avansate ale strategiei de business datorită modului de pregătire care pune accentul pe abordări practice (activități, exerciții, studii de caz și analize de grup).

Trainerul Edu Eupc Victoria Cupeț, unul dintre pionierii analizei de business la nivel național, mizează pe înțelegerea logică și pe punerea în context ale unor situații și experiențe reale cu care orice BA s-a confruntat.

Un alt motiv pentru care ar trebui să iei în considerare înscrierea în acest program se referă la posibilitatea de a te pregăti în cadrul unui curs ale cărui standarde se ridică la nivelul certificărilor internaționale din domeniu. Așadar, în urma absolvirii cursului „Analiză de Business Advanced” organizat de Edu Eupc, vei putea deprinde cunoștințe care te vor ajuta să înveți și să promovezi mult mai ușor unul dintre examenele de certificare internațională precum CCBA/ CBAP, PMI-PBA sau CPRE.

Pentru a afla mai multe informații de analiza de business sau pentru a te înscrie la acest curs, accesează site-ul edu.eupc.ro.

0 Shares
You May Also Like