Ce afaceri poti incepe in mediul rural?

Ce afaceri poti incepe in mediul rural?

0 Shares
0
0
0

Dupa cum bine stim cu totii, exista cateva milioane de cetateni romani care in clipa de fata sunt plecati departe de tara, la munca.

Multi dintre acestia au plecat in strainatate cu scopul de a munci cativa ani, pana in momentul in care reusesc sa adune suficienti bani pentru a incepe o afacere in tara. Acestia viseaza ca intr-o buna zi sa schimbe statutul, si din angajati ai strainilor, sa devina angajatori acasa in Romania.

Ei bine, unii dintre cei care au plecat deja din tara pentru a munci in strainatate, au reusit sa adune suficienti bani pentru a se intoarce, si pentru a pune diferite afaceri pe picioare. Multi dintre acestia s-au orientat spre mediul rural, unde exista multe posibilitati. Vom discuta despre acestea in continuare.

  1. Agricultura

Tinerii care au parasit tara, si care au copilarit in mediul rural, fara doar si poate, cand se vor intoarce in tara pentru a incepe o afacere, prima data se vor gandi la agricultura.

De ce agricultura? Pentru ca in ciuda faptului ca in Romania se importa fructe si legume din strainatate, agricultura nu va muri niciodata. Tinerii pot incepe sa cultive fructe, legume, cereale, pe care le pot vinde in piete, sau pot incheia contracte cu diferite lanturi de magazine alimentare.

Agricultura nu mai este la fel de grea precum era inainte, deci cei pasionati se pot ocupa de aceasta activitate. Cu un motocultor Rabota K7 90q, tinerii agricultori isi pot face treaba fara probleme in prezent.

Un astfel de utilaj este echipat cu motor euro 5 pe benzina, are 7 CP si poate fi utilizat fara probleme pe suprafete de peste 8000 de metri patrati. Acest lucru inseamna ca pentru inceput, agricultorii pot utiliza un astfel de utilaj pentru a pregati terenul in vederea cultivarii a ceea ce-si doreste.

Pentru suprafete mai mari de teren, exista la Rabota motocultoare care au si 13 CP, si 10 CP, si care pot fi folosite pe suprafete de teren de peste 12.000 de metri patrati. Acestea pot fi utilizate chiar si pe camp.

Asadar, agricultura nu mai este atat de grea precum era candva, datorita acestui motocultor Rabota K7 90q, dar si datorita altor utilaje. Deci, agricultorii isi pot face treaba fara probleme.

  1. Cultivarea plantelor medicinale

Fara doar si poate, o astfel de afacere este rentabila in tara noastra. Exista o multime de plante medicinale spre care tinerii isi pot indrepta atentia.

De exemplu, unii aleg sa cultive lavanda. Altii aleg in schimb sa cultive diferite alte plante medicinale pe care le pot folosi pentru a face uleiuri esentiale, pe care ulterior le pot vinde in schimbul unor sume mari de bani.

De-asemenea, pentru a pregati solul inainte de plantarea plantelor medicinale, tinerii afaceristi pot folosi un motocultor Rabota K7 90q sau orice alt motocultor de la Rabota.

Plus de asta, se pare ca tratamentele naturiste cresc din ce in ce mai mult in popularitate, iar uleiurile esentiale si plantele medicinale vor fi din ce in ce mai cautate

  1. Cresterea animalelor

Nu in ultimul rand, pentru cei care doresc o afacere la tara, cresterea animalelor poate reprezenta o solutie viabila. Multi antreprenori castiga multi bani din aceasta activitate, indiferent de ce animale cresc.

Le este usor sa isi lucreze terenurile pentru ca folosesc acum motocultoare si alte utilaje. Plus de asta, pot folosi motocultoarele si pentru a transporta hrana animalelor. Porcinele, ovinele sau alte animale, cu siguranta sunt profitabil de crescut.

Acestea sunt asadar, 3 solutii pe care le pot avea cei care aleg sa se intoarca din strainatate, si care doresc sa inceapa o afacere in mediul rural in Romania. Dupa cum se poate vedea, si pentru cultivarea legumelor si a fructelor, si pentru cultivarea plantelor medicinale si pentru cresterea animalelor, un motocultor Rabota isi dovedeste eficienta.

0 Shares
You May Also Like