Care sunt cele mai bune pompe submersibile monofazate?

0 Shares
0
0
0

Atunci cand auzim despre pompe submersibile monofazate, neavand poate nici cunostinte temeinice in domeniu, ni se poate parea a fi un termen destul de dificil. In realitate insa pompele submersibile de acest tip sunt cele mai cunoscute si utilizate, ele fiind produse folosite pentru pomparea apei care se alimenteaza la o tensiune normala de 220v.

Pompele submersibile monofazate se folosesc foarte mult in ceea ce priveste aplicatiile casnice si cele ce privesc microintreprinderile, in sensul alimentarii cu apa. Alegerea unor astfel de produse are in vedere si caracteristicile terenului, dar mai ales calculele efectuate in vederea stabilirii unui numar de consumatori.

Gama de pompe submersibile monofazate se deosebeste de cele trifazice prin faptul ca utilizeaza o tensiune mult mai mica pentru functionare. Cu toate acestea produsele raspund foarte bine nevoilor de captare a apei, rezultatele obtinute fiind de-a dreptul multumitoare.

Unele dintre cele mai cunoscute pompe submersibile monofazate, cel putin in tara noastra, sunt pompele submersibile Jar de la Tricomserv. Acestea sunt produse in Romania si sunt pompe cu o mare eficienta si fiabilitate. Pompele submersibile Jar sunt folosite exclusiv pentru resurse de apa curata, pe care o transmit in urma captarii catre sistemele de alimentare.

O pompa submersibila de la Jar, care este destul de comuna printre utilizatori, este modelul Jar 5 S 70-3. Aceasta pompa este destinata lucrarilor de alimentare cu apa la nivel casnic, iar extragerea apei se face din puturi si fantani de 5 toli sau mai mult.apa nu trebuie sa contina particule solide, iar pompa este de tip centrifugata multietajata, cu motor etansat mecanic, cu doua presetupe ceramice si camera de ulei.

Pompa are o putere de 1350 W, un debit de 3 metri cubi pe ora, o inaltime maxima de pompare de 75 de metri, si un diametru de refulare de 1 tol. Presiunea maxima la punctul zero este de 7 bari, iar temperatura maxima a lichidului pompat este de 35 de grade Celsius.

Pompa poate servi si ca mijloc de alimentare in ceea ce priveste microintreprinderile si sistemele de irigare, si de asemenea aceasta poate functiona si in regim de hidrofor, in cazul in care componentele acestuia ii sunt atasate. In acest caz vom avea nevoie de un vas de expansiune, de un presostat, de un manometru, de un racord cu 5 cai si de un racord antivibrant, pentru a reusi sa aducem sistemul in stare de functionare ca pompa submersibila in regim de hidrofor.

Aceste tipuri de pompe submersibile monofazate sunt distribuite exclusiv in Bucuresti de catre www.shop-einstal.ro, care este un magazin special destinat vanzarii celor mai bune produse de acest tip. Aici pot fi gasite atat pompe submersibile de cea mai buna calitate cat si hidrofoare, sisteme efciente de incalzire, puffere, boilere, echipamente sanitare si orice altceva ne-ar putea tece prin cap ca ar fi nevoie in gospodariile noastre.

Aceste produse sunt asadar garantate de catre specialisti, ceea ce pentru noi constituie un veritabil avantaj de care ar fi cu adevarat sa nu profitam, mai ales ca temperaturile ridicate ale verii au inceput sa isi faca simtita prezenta.

0 Shares
You May Also Like
Ce este Boswellia?

Ce este Boswellia?

Boswellia, cunoscuta si sub denumirea de incensa indiana, este un extract din plante preluat din arborele Bosrataia serrata.…
Citeste