Cum sa economisesti folosind un robinet termostat Giacomini?

Cum sa economisesti folosind un robinet termostat Giacomini?Probabil ca citind titlul te intrebi ce legatura poate fi intre un robinet si economiile financiare. Ei bine exista o legatura foarte bine stabilita, deoarece un robinet termostat Giacomini reprezinta un aparat menit sa regleze consumurile la nivelul incalzirii prin intermediul caloriferului.

Daca inca nu stiti despre ce produs vorbim, ei bine acesta este variatorul de caldura pozitionat pe caloiferul dumneavoastra, a carui gradatie indica nivelul incalzirii.

Principiul de functionare al unui robinet termostat Giacomini este destul de simplu, similar unui termostat obisnuit sau unui variator. Prin rotirea capului acestuia, la valoarea dorita, gradata de la 1 la 5, se obtine o anumita cantitate de caldura, in functie de necesar. Astfel, daca vei avea nevoie de un plus de caldura, acesta va putea fi difuzat prin actionarea robinetului termostat, urmand ca atunci cand dorim o temperatura mai scazuta, sa il putem regla corespunzator.

Read More
Ce avantaje are pompa cu tocator wc homac 400?

Ce avantaje are pompa cu tocator wc homac 400?

Evacuarea apelor uzate implica de multe ori utilizarea unor produse care sa faciliteze procesul in sine. Un astfel de produs care poate eficientiza procesul de evacuare este pompa cu tocator wc Homac 400, un sistem construit in asa fel incat sa poata usura munca utilizatorilor si sa protejeze instalatiile de pericolele ce tin de infundari ale acestora, refulari sau alte defectiuni.

Pompa cu tocator wc Homac 400 este un dispozitiv pentru vasul de toaleta, insa in acelasi timp poate fi conectat cu acelasi scop la lavoare, cabine de dus si masini de spalat.

Read More

Cand folosim un vas hidrofor 8 litri?

Vasele pentru hidrofoare, ca si hidrofoarele in sine, sunt echipamente speciale, menite sa functioneze ca sisteme impreuna cu alte tipuri de produse, pentru asigurarea circuitului apei. In functie de capacitatea fiecarui produs in parte putem deosebi modele de vas hidrofor 8 litri, ori modele de astfel de vase de expansiune cu capacitate mult mai mare.

Cand folosim un vas hidrofor 8 litri? Acest tip de vas de expansiune este dedicatsistemelor mai mici de functionare, in speta a celor ce au in vedere irigatiile sau alimentarile cu apa la nivel mic. Aceste nu vor fi folosite acolo unde sunt necesare debite sau cantitati mari de apa din simplul motiv ca acestea nu vor putea face fata, iar o suprasolicitare a acestora ar conduce in mod clar catre defectiuni cel mai probabil imposibil de remediat.

Read More

Cum functioneaza un turn de apa?

vas butelie hidrofor din inox cu capacitatea de 50 litri

Atunci cand intampinati probleme cu hidroforul dumneavoastra este posibil sa fie din cauza unor rezervoare butelie hidrofor.

In cele ce urmeaza, vom vorbi despre ce sunt si cum functioneaza turnurile de apa.

Ati experimentat vreodata o „pana de apa”? Ati deschis vreodata robinetul si ati constatat ca nu curge apa din el? Daca obtineti apa de la un sistem municipal de apa, atunci raspunsul este cel mai probabil, „nu”.

Read More