Cum să conduci pe ninsoare

Cum să conduci pe ninsoare

Este imposibil să nu fi nevoit măcar o dată să conduci pe ninsoare. Desigur că nu este la fel de plăcut precum condusul pe vreme bună și poți întâmpina dificultăți. Trebuie să fii pregătit pentru orice eventualitate, chiar și aceea de a rămâne blocat în nămeți.

Top 10 sfaturi pentru condusul pe ninsoare

Există câteva reguli de bază, pe care le știm cu toții: alege drumurile principale, chiar dacă sunt aglomerate! Mai bine rămâi blocat în trafic decât pe o străduță înzăpezită. Păstrează distanța între mașina din față și cea din spate, pentru a putea frâna în siguranță! Adaptează viteza la condițiile de drum! Este periculos să mergi cu viteză pe ninsoare.

Read More

Ce inseamna optimizarea site-urilor in motoarele de cautare?

Ce inseamna optimizarea site-urilor in motoarele de cautare?Pentru orice tip de afacere online optimizarea seo este vitala. Chiar daca la inceput pretul de optimizare seo era destul de mare, pe masura ce internetul si tehnologia au evoluat, acesta a devenit destul de accesibil.

In cazul in care sunteti in cautarea realizarii optimizarii seo pentru site-ul dumneavoastra si vreti si va faceti o idee despre acest pret optimizare seo accesati www.itexclusiv.ro.

In cele ce urmeaza, vom incerca sa definim in amanunt conceptul de seo.

Read More